Educatieve opvoedboeken van Difrax

Difrax wordt met de jaren een steeds groter babymerk. Zo is het assortiment een tijdje geleden uitgebreid met educatieve opvoedboeken van Difrax. Ik geef een set van 4 boeken weg omdat het 4 dagen voor kerstmis is!!

4 dagen voor kerstmis

Ik heb nog een aantal producten liggen om weg te geven aan mijn volgers en deze heb ik speciaal bewaard voor een 10 daagse winactie marathon. Best leuk toch! Van sommige heb ik al een review geschreven of hoef ik er niet veel over te vertellen en is de winactie uitsluitend op Facebook en voor andere komt de review tegelijk met de winactie op mijn blog en kan iedereen dus meedoen ( ook als je geen facebook of instagram hebt)

 

10 dagen voor kerstmis = kans maken op huidverzorgingsproducten van Drs Leenarts

9 dagen voor kerstmis = kans maken op de plak foto invulboeken van Mama Baas op Facebook only

8 dagen voor kerstmis = 3 keer kans op het prentenboek op zoek naar het begin

7 dagen voor kerstmis en geef ik het handboek voor tienermeiden weg.

6 dagen voor kerstmis = kans maken op een K3 muziekspeler van VTech. Facebook only

5 dagen voor kerstmis = kans maken op een goed gevuld kraamcadeau voor de baby

Vanaf vandaag maak je kans op 4 educatieve opvoedboeken van Difrax t.w.v. 60 euro

Educatie opvoedboeken van Difrax

Mimi de Eet Fee en haar collega-feeën spelen de hoofdrollen in de educatieve opvoedboeken van Difrax. Deze boeken helpen kinderen op weg in belangrijke leerervaringen als : stoppen met de speen, zindelijk worden, gezond leren eten, het aanleren van een goede mondhygiëne en het ontwikkelen van een regelmatige nachtrust.

Stapsgewijs wordt elk onderwerp besproken en begrijpelijk gemaakt met voorleesverhaaltjes, spelletjes, kalenders en stickers.

Bij alle producten schakelt Difrax de hulp in van specialisten en zo ook bij het maken van deze educatieve opvoedboeken.

Stoppen met foppen:

Educatieve opvoedboeken van Difrax

Het stoppen met Foppen boek biedt onder begeleiding van SoeSoe de fopspenen fee een stappenplan om binnen 15 dagen zonder speen te leren jezelf te troosten en in slaap te vallen.

Hoe stoppen met de fopspeen? Wanneer stoppen met de fopspeen? Is een fopspeen nog wel verantwoord? Waarom stoppen met de fopspeen? Zomaar wat vragen die ouders hebben als hun kind een fopspeen gebruikt. Difrax ontwikkelde daarom samen met medische experts dit populaire Stoppen met Foppen Boek.

Het Hap Slik weg boek:

Educatieve opvoedboeken van Difrax

Eten en drinken gaat bij de één vanzelf goed, maar is bij de ander minder vanzelfsprekend. Met dit opvoedboek wordt leren eten en leren lusten een leuke ervaring en ontdekkingsreis voor je kind. Het Hap Slik Weg boek ondersteunt je bij het opvoeden van je kind. Met Mimi de Eetfee wordt leren eten en leren lusten een leuke ervaring en ontdekkingsreis voor je kind.

Het schone smoelen boek:

Educatieve opvoedboeken van Difrax

Een gezond melkgebit begint bij elke dag goed tandenpoetsen. Maar hoe geef je je kind op een leuke manier het belang van goed tandenpoetsen mee? Voor deze vragen en meer heeft Difrax het Schone Smoelen Boek ontwikkeld als een praktisch, maar vooral leuk hulpmiddel bij het goed leren tandenpoetsen samen met Tootsie de Tandenpoets fee.

Het gaap en slaap boek

Educatieve opvoedboeken van Difrax

Is slapen gaan een dagelijkse strijd? Of wordt je kind ‘s nachts vaak wakker? En: hoeveel uur slaap heeft een kind eigenlijk nodig?  Met dit boek wordt het leren genieten van een heerlijke nachtrust een leuke ervaring en ontdekkingsreis. De handige Tips en Tricks van Suzie de Slaapfee werden haar ingefluisterd door een specialist op het gebied van slaap en slaapstoornissen.

Het droge boeken boek

Educatieve opvoedboeken van Difrax

Hoe geef ik mijn peuter zindelijkheidstraining? Wanneer is een kind zindelijk? Bij de één gaat zindelijk worden vanzelf goed, bij de ander is op het potje leren gaan en plassen zonder vertrouwde luier minder vanzelfsprekend. Het Droge Broeken opvoedboek maakt zindelijk worden tot een leuke ervaring en ontdekkingsreis voor je kind samen met de hulp van Pipi de WC- fee.

Omdat ik als gastouder van jonge kinderen veel kinderen help zindelijk te krijgen heb ik dit boek uit het plastic gehaald en doorgebladerd voor jullie om een eerlijke mening te kunnen geven over de opzet van Difrax met deze boeken. Dit boek doet dan ook niet mee met de winactie!

Wat vind ik ervan?

Educatieve opvoedboeken van Difrax

Allereerst vind ik het super goed dat er niet alleen aandacht wordt gegeven voor droog zijn overdag maar ook zijn voor droog in de nacht. Daarnaast zitten er twee vellen in met beloningsstickers voor de dag waar er verschil is tussen een plas en een poep sticker. Zo is het voor de kinderen heel duidelijk wat ze die dag op de wc hebben gedaan en waarom ze beloond zijn. In plaats van hoe ik nu doe 1 sticker voor een plas en 2 stickers voor een poep!

Educatieve opvoedboeken van Difrax

Het boek is dik! wel 90 pagina’s glanzend kleurrijke vol geillustreerde en vol geschreven pagina’s met tips en spelletjes en voorleesverhaaltjes.

Educatieve opvoedboeken van Difrax

Er wordt benadrukt dat er uit alle billen poep komt. Bij mensen en bij dieren en dat alle billen er anders uitzien. Er wordt uitgelegd en benadrukt dat ongelukjes echt niet erg zijn!

Wat ook heel goed wordt uitgelegd is dat ons lichaam een grote poepfabriek is. Want alles wat we eten en drinken moet er ook weer uit.

Educatieve opvoedboeken van Difrax

Kaat mag nadat ze een week droge boeken en luiervrij is geweest een plas en poepfeestje geven. Super leuk om te doen natuurlijk! Met heerlijke chocolade drollen 🙂

Educatieve opvoedboeken van Difrax

De laatste 22 pagina’s is speciaal voor papa’s mama’s en pedagogisch medewerkers met belangrijke achtergrondinformatie en uitleg!

Kortom.. Ja ik ben overtuigd dit zijn geweldige boeken om te hebben!

Al deze boeken zijn te koop op de site  van Difrax voor €15,00 per stuk.

Win 4 educatieve opvoedboeken van Difrax

Wil jij kans maken op het hap slik weg-, het gaap en slaap-, het stoppen met foppen- en het grote smoelen boek, lees dan snel verder wat je moet doen om deze 4 boeken te winnen!

 • Volg MamaScrapelle op Facebook en/of Instagram en/of Twitter
 • Laat een reactie hieronder achter waarin je verteld voor wie je mee wilt doen
 • Een geldig emailadres en/of het ontvangen van PB berichten is wel handig zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.

Meer winkans?

 • Like dit bericht op Facebook
 • Tag iemand aan wie je dit gave boekenpakket wilt geven
 • Deel dit bericht op Facebook

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

5 Responses

 1. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze wordt helaas nog meerdere malen per nacht wakker, is een moeilijke eter en tandenpoetsen is steeds een strijd. Dus ik denk dat minstens één van deze boeken zeker leuk zou zijn om met haar te lezen.

 2. Met vijf kleinkinderen komen deze boekjes wel van pas.
  Echt opvoeden hoef ik niet meer, maar ik kan er wel wat van leren en ze doorgeven aan mijn dochter.
  Graag doe ik mee.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.

 3. Ik doe heel erg graag mee. Met 3 kleinkinderen is er altijd wel een 1 in een fase. Het droge broeken boek zou geweldig zijn maar dat moeten we zelf dan maar kopen. De rest lijkt me ook geweldig. En dan te bedenken dat wij alles kinderboeken moesten doen. O ze arme ouders ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.