Druk druk druk

De afgelopen weken heb ik het mega druk gehad en ben ik amper aan bloggen toegekomen. 

Druk

Nu zat er natuurlijk veel werk in de blogs van de Negenmaandenbeurs en daar komt er nog een van online! Maar ook ben ik erg druk geweest met mijn werk als gastouder voor het thema piraten waar nog wat leuke blogs in concept vorm klaar staan.

Druk met voorbereidingen voor een nieuw thema sprookjes en mijn broertje en zijn vriendin helpen met klussen in hun nieuwe huis en verhuizen naar hun nieuwe stekje.

Dochterlief gaat deze week voor het eerst wennen op haar nieuwe school en ook daar zijn wij druk mee. Wat hebben wij nodig, waar moeten naamstickers op en nog even snel wat leuke uitstapjes maken op de woensdagochtend.

Zo ging ik afgelopen woensdag lekker met dochterlief zwemmen, bijna 2 uur lagen wij in het zwembad en ze kon er geen genoegen van krijgen!

Zo wilde vandaag eigenlijk weer zwemmen, maar wij gaan zo lekker met de trein naar het kinderboekenmuseum in Den Haag.

Blogs die komen

Er ligt een flinke stapel met kinderboeken liggen om gereviewd te worden, er komt nog een blog aan met decoratie voor de Pasen, een blog over tweedehands kleertjes en een blog over dochterlief haar nieuwe kamer.

Druk dus jullie lezen het wel, werk en familie gaan nu eenmaal voor het bloggen, maar vanaf woensdag kan ik een inhaalslag gaan maken want dan heb ik zomaar opeens de woensdagochtend geen dochter meer in huis. Dat zal wel gek gaan worden! haha maar ze is er zo aan toe.

Nog even geduld dus nog met deze drukke vrouw en de blogs komen snel weer!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.