Doe iets met je kind voor een ander

Zoals jullie weten doe ik mee met de mamachallenge. Op een na heb ik alle challenges voldaan. De gezonde maaltijd doe ik bewust niet. Geen inspiratie en genoeg te vinden op het web. De leukste challenge heb ik voor het laatst bewaard. Dit vond ik de leukste en makkelijkste challenge. Wij knutselen namelijk heel vaak voor een ander.

Het is tegenwoordig zelfs zo erg dat als dochterlief ergens haar eigen knutsel ziet hangen, of een van haar knutsels aan iemand geeft ze breeduit lachend: “GEFELICITEERD” zegt.

knutsel voor een ander   knutsel voor een ander

Ze vindt het geweldig om te verven en te plakken, te kleuren en te stempelen. Zolang ze maar lekker haar eigen creatieve draai er aan kan geven of als ik samen met haar wat mooi’s maak. Ik vind het namelijk heel leuk om met de kinderen te stempelen met hun handen en voeten. Hier maak ik wel een keer een andere blog over met allemaal leuke voorbeelden.

Omdat het zo gewoon is en wel wekelijks gebeurt dat we wat creatiefs maken vergat ik steeds om foto’s te maken van deze projecten in wording.

De kadootjes

Maar met een oupa die bijna jarig is en een oom die verhuist is zijn we weer aan de slag gegaan en de foto’s spreken ook wel heel erg voor zich 🙂

  • Voor oupa hebben we met de hand ( zonder duim) een zonnebloem gemaakt en met de voetjes een vlinder.
  • Voor oom heeft dochterlief geplakt.
  • En voor beiden een sfeerwaxinelichtje met foamstickers erop van een klein olvaritpotje.

knutsel voor een ander

 

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.