DIY

Do It Yourself dat is helemaal wat bij me past. Jaren geleden introduceerde een vriendin mij met scrapbooking. Met deze hobby plak je je foto’s in een album versiert met gekleurde vellen papier, knopen, bloemen, lintjes, blingetjes en wat je maar kan bedenken. Even later ben ik dit uit gaan bouwen naar houten dozen versieren zoals theedoos, tissuedoos een klok en ga zo maar door.

Zelfs een tijdlang heb ik workshops gegeven wat altijd erg gezellig was en leuk om te doen.

Toen we gingen trouwen maakte ik zelf alle uitnodigingen, ons gastenboek, ons vrijgezellenfeestenalbum en ons trouwalbum.

Tijdens mijn zwangerschap heb ik uren gewerkt aan unieke geboortekaarten voor onze dochter. Je hoeft je dan ook niet af te vragen of we wilden weten wat het werd, alleen al voor de geboortekaartjes was het erg handig om te weten ?

En nu maak ik veel dingen zelf voor mijn werk als gastouder.

Mochten we ooit weer het geluk krijgen om nog een kindje te krijgen dan zal ook die weer zelfgemaakte geboortekaartjes krijgen uiteraard.

En ik moet ook nodig eens aan de slag met de jaaralbums van Féline, die is tenslotte al 2.. en alleen van de eerste maanden heb ik wat foto’s uitgezocht en geprint, maar meer nog niet.

Hoop dat ik jullie inspiratie mag brengen met mijn DIY projecten!

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.