DIY kinderliedjesboek kaft – een leuk thema voor kinderen

De afgelopen weken zijn wij al flink opgeschoten met het begin maken van een eigen kinderliedjesboek voor de kinderen. Een boek vol liedjes met prachtige kunstwerken die door de kinderen zelf zijn gemaakt. Zo kunnen ze heel wat jaartjes met papa en mama, opa en oma liedjes zingen. Deze week maakten wij een mooie voorkant van dit leuke boek en vertel ik jullie wat de volgende 8 liedjes gaan worden.

Kinderliedjesboek kaft

Al die mooie kleurplaten gaan natuurlijk in een mooie multomap, hoe leuk is het als de kaft hiervan ook mooi geknutseld is!

kinderliedjes kaft

Benodigdheden:

  • Vel papier
  • Foamstickers van allerlei liedjes onderwerpen
  • Een letter mal, of op gekleurd papier de letters geprint als je geen mal hebt
  • De naam van je kind in letters om zelf te plakken

Werkwijze:

kinderliedjes kaft
  • Schrijf met de mal of op de computer kinder liedjes
  • Teken de letters om zodat je kind de letters als een puzzel kan plakken
  • Eventueel laat je de letters van kinderliedjes nog mooi inkleuren door je kind
  • En nu allemaal foamstickers plakken.

Wil jij ook een map vol zelfgemaakte kinderliedjes zoals hondje waf? Kijk dan ook eens bij de volgende liedjes:

Vergeet mij niet te volgen op Pinterest!

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.