Disney on Ice Silver anniversary Celebration

Vandaag mocht ik namens Mamaliefde wel op een heel vrolijk uitstapje. Hartje Amsterdam in het Dylan hotel wachtte niemand minder dan Mickey Mouse om mee op de foto te gaan! Het is weer Disney time!

Silver Anniversary Celebration

Zoals elk jaar in de wintermaanden zijn onze grote Disneyhelden weer op het ijs te vinden om je mee te nemen in een onvergetelijke show.

Dit jaar nemen Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Katrien en Goofy je mee op reis door 25 jaar Disney. The lion King, De Kleine Zeemeermin, Peter Pan en Tinkerbell en natuurlijk Disney’s Frozen! De favoriete film van menig peuter en kleutermeisje op dit moment!

Disney on Ice

Disney

Zelf ben ik een groot fan van Disney. Vroeger als klein meisje was mijn moeder al lid van de Disney Boekenclub waardoor ik nu een kleine voorraad van 60 Disney voorleesboeken heb liggen. Heel af en toe pak ik er al eentje bij om voor te lezen. Vorig jaar wilde dochterlief er nog niks van weten,  maar dit jaar begint ze het toch wel leuk te vinden nu ze veel meer begrijpt. Ik ben dan ook erg benieuwd of ze net zo’n boekenwurm en Disney fan als ik gaat worden. Stiekem hoop ik van wel want ik kan niet wachten om samen met haar alle Disney klassiekers en nieuwe films te gaan kijken. Gezellig samen op de bank onder een dekentje. 

Disney on Ice

Make-a-Wish Nederland

Wat dit jaar erg bijzonder is, is dat Make-a-Wish dit jaar extra aandacht krijgt van Disney on Ice. Make-a-Wish vervult de allerliefste wens van kinderen tussen de 3-18 jaar die een levensbedreigende ziekte hebben.

Zo’n wensvervulling is tot in de puntjes verzorgd en laat niet alleen het zieke kind, maar het hele gezin genieten van een dagje weg om nooit meer te vergeten. Een ongelooflijke mooie dag weg om kracht uit te putten op mindere dagen. Een glimlach op je gezicht te toveren als het allemaal even tegen zit.

Zo kunnen kinderen die graag hun favoriete Disneyheld willen ontmoeten een dagje naar Euro Disney, maar soms is zo’n verre reis net teveel. Extra mooi is het dat ze deze winter in eigen land hun favoriete Disney sterren kunnen ontmoeten. Onderweg in de limousine liggen dan hun favoriete snoepjes op ze te wachten en na afloop van deze bijzondere dag krijgen ze een klein fotoalbum om later alles nog eens rustig terug te zien en te voelen.

Disney on Ice

Waar en Wanneer?

Van 23-26 december kun je terecht in de Jaarbeurs Utrecht en van 28 tot 30 december in de Amsterdam Rai. Kaarten zijn al beschikbaar vanaf 20 euro. 

Kijk voor meer informatie op www.disneyonice.nl

Misschien tot daar?

 

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

  1. Stiekem kijk ik heel erg uit naar het moment dat mijn dochter oud genoeg is om mee te gaan naar dit soort dingen! 😀 Dit lijkt me echt een heel leuk gezinsuitje 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.