Disclaimer

Samenwerkingen

Het is mogelijk om samenwerkingen aan te gaan met Mamascrapelle. Dit kan bijvoorbeeld gaan om product reviews, advertenties of winacties. Hierbij wordt echter wel aangegeven dat het gaat om een samenwerking als het gaat om een gekregen product of bij een betaalde post. In sommige artikelen wordt er gewerkt met affiliate links. Dit betekend dat als er een verkoop plaats vindt ik hier een klein percentage van ontvang. Op mamascrapelle wordt gehandeld in overeenstemming met de Gedragscode Sociale media. Dit betekend dat er onder iedere post de volgende afbeelding wordt geplaatst.

Disclaimer

Door het gebruik van deze blog aanvaardt u deze disclaimer en eventuele wijzigingen daarvan.

Delen is enorm lief

1 Response

 1. Beste Mamma Scrap Elle,

  Ik mail vanuit mijn werk en wij hebben wellicht een leuke aanbieding voor u. Met veel interesse hebben wij uw Blog bekeken en lijkt het ons erg leuk om met u samen te werken.

  Ons bedrijf My Nametags produceert mooie naamlabels om op spullen en kleding te plakken of te strijken en we zijn op zoek naar mama’s die ons product willen gebruiken en over hun ervaring willen bloggen/artikel over willen schrijven met foto(s). Een foto kunnen wij ook eventueel aanleveren.

  Het is heel eenvoudig en we hebben een enorm aanbod waarbij zelf de achtergrond, het plaatje, de kleur tekst en het lettertype gekozen kunnen worden! Het ontwerp ligt dus grotendeels in handen van het kind / de ouder.

  Zou u dat leuk vinden om te doen?
  U kiest de gekleurde sticker of instrijk variant (of beiden) en wij sturen u dan graag maximaal 1 sets (uiteraard geheel kosteloos) toe.
  Een set bestaat uit 56 hoogwaardige kwaliteit gekleurde sticker/instrijk naamlabels. Te gebruiken op spullen of te plakken op kledinglabel/wasetiket. Indien gewenst kunnen we u dus ook de instrijk variant toesturen.

  Zie hier onze website:

  http://www.mynametags.nl

  Graag verneem ik of u bereid bent om op dit aanbod in te gaan.

  Met vriendelijke groet,
  Elliot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.