Dirty Dancing bij Kinepolis!!

Woop Woop.. Dirty Dancing bij Kinepolis! Ja echt hij komt in de bioscoop!! Echt waar. Kinepolis gaat de film nog 1 keer uitzenden op het witte doek. Daar wil ik natuurlijk heen. Ik heb de film denk ik wel 20 keer gezien en kan alle nummers meezingen! Door Dirty Dancing ben ik ook mede op salsales gegaan 15 jaar geleden ofzo haha.

Dirty Dancing bij Kinepolis

Dirty Dancing bij Kinepolis

Met het naderende einde van de zomer stijgt de temperatuur in jouw Kinepolis bioscoop nog een laatste keer met de vertoning van de klassieker Dirty Dancing!

Op 14 september, de sterfdag van Patrick Swayze, vertoont Kinepolis de jaren ‘80 hit Dirty Dancing nog één keer op het witte doek. Voor velen dé kans om opnieuw weg te zwijmelen bij de onvergetelijke dansscènes, of de film voor de eerste keer te beleven en eindelijk de emotionele impact te ervaren van de beroemde quote ‘Nobody puts Baby in a corner’.

Time of my life

Time of my life is bij veel huwelijken het laatste nummer van de avond. Niet voor niks natuurlijk want je kan er heerlijk op dansen en het verwoord heel mooi dat je de mooiste dag van je leven hebt gehad.

De romantische dansfilm Dirty Dancing veroverde in 1987 wereldwijd alle harten. Ik was toen 6 dus maakte er toen niet echt bewust wat van mee. Maar door alle herhalingen op televisie kwam dat vanzelf goed. Het verhaal is tijdloos, en de film kan zich nog steeds scharen onder de beste dansfilms aller tijden. Op vrijdag 14 september beleef je Dirty Dancing nog één keer op groot scherm bij Kinepolis. Daarna ga je ongetwijfeld zachtjes (of luidkeels) zingend naar huis: ‘I’ve had the time of my life…’ Geniet van een avondje ultieme romantiek in de bioscoop!! En bedenk goed wie je mee gaat nemen natuurlijk.

Over Dirty Dancing

In de zomer van 1963 is Frances ‘Baby’ Houseman (Jennifer Grey) noodgedwongen met haar ouders op vakantie in het natuurpark Catskills. Vol met oude oerdegelijke mensen ontdekt ze dat er in de avonden hele andere dingen gebeuren op het park. Ze neemt Merengue danslessen. en leert de dansinstructeur Johnny Castle (Patrick Swayze) kennen.

Niet alleen Johnny, maar ook de andere werknemers van het park leert ze beter kennen en ze moet zelfs op een avond haar vader, die dokter is, inschakelen omdat 1 van de mensen klachten heeft na een abortus. De vader krijgt een totaal verkeerde indruk hierdoor van Johnny en Baby houdt er een geheim leven op het vakantiepark op na.

Van Johnny leert ze de passen van een nieuwe dans – dirty dance- en ontdekt hierdoor haar eigen krachten en talenten. Onder invloed van deze dans kan Baby zichzelf- en haar liefde voor Johnny beter uiten…

Kennen jullie de sprong nog??

Bij het kijken van dit stukje zit ik al swingend op de bank.. en laten we eerlijk zijn, de hele film is zoveel beter op een groot wit doek!

Dirty Dancing bij Kinepolis informatie

  • Dirty Dancing
  • Vrijdag 14 september
  • Start film: verschilt per locatie
  • Speelduur: 100 minuten
  • Tickets zijn hier verkrijgbaar (reguliere ticketprijs)
  • Te zien in: Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Rotterdam, Schagen, Utrecht en Zoetermeer

Wie zou jij meenemen naar Dirty Dancing bij Kinepolis? Je partner of ga je met vriendinnen?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.