Dino eet mijn dochter op in De Hoven

Niks vermoedend ga ik met dochterlief even een cadeautje kopen voor een jarig vriendje. Terwijl we de lift uitstappen botsen we bijna tegen een enorme grote Dino op. “WOW een HELE grote Dino mama!”

Van 1 augustus tot 31 oktober wordt in De Hoven passage een grote dino expositie gehouden. De Hoven is de laatste tijd behoorlijk uitgebreid waardoor er meer winkels bijgekomen zijn. Met deze dino expositie hopen zij meer bezoekers naar dit leuke overdekte winkelcentrum te krijgen.

Verschillende winkeliers spelen hier leuk op in. Zo kun je bij Steijger dinootjes kopen en heeft Primera leuke dinoballonnen.

dinootjes

Al lopend door de winkelpassage komen we allerlei soorten dinos tegen. Nou ben ik niet zo’n dinokenner. Tot voor kort had ik daar een gastkindje voor die mij er alles over kon vertellen. Ik heb in elk geval een brontosaurus en een T-rex gezien.

grote dino

Dochterlief wordt ook nog eens bijna opgegeten door een dino! Help! Ze heeft de grootste lol. Een passant zegt tegen mij.. nou dat worden nachtmerries. Waarom? Als je zelf nog geen vooroordeel geeft dat dinos eng zijn, zijn het net koeien, paarden en poezen voor een klein kind. Dochterlief heeft genoten en geknuffeld met een dinosaurus. Mooi toch!

peuter opgegetendino in de hoven2

Vrijdag 31 juli is de grote première vanaf 18:00 uur. Er zijn workshops, rangertochten, dino doe hoek en een dino opgraving! Ook zal er een spaaractie komen en maak je kans op een reis naar Universal Studios in Orlando Florida!

dino opgravingdochter op dinodino in de hovenbabydino

Als laatste haalden we bij de nieuwe viswinkel Fish-A-Licious een lekkerbekje om thuis lekker op te smullen. Voor kinderen hebben ze daar een grabbelton en als je Nemo vindt win je een jaar lang een gratis kindermenu (1 per week).

fish a licious

Dus zoek je nog een leuk gratis uitje in Delft om met je kind naar toe te gaan? Kom dan naar Dinos in De Hoven.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.