Dekbedovertrek van Sleeptime: De oudste wil ‘Die Flamingo’.

Met kleine meisjes die groot worden komen er soms andere eisen aan hun kamer. Een tijdje geleden hebben wij de kamer van onze Oudste veranderd. Het kreeg een nautisch / avonturen / piratenthema. Het komt er op neer dat de muren zeegroen werden, we een stormlamp als lampenkap hebben gebruikt en een groot net hebben gespannen tegen een muur waar we haar knuffels in hebben opgeborgen. Alleen van een bijpassend dekbedovertrek kwam het maar niet. Terwijl met een dekbedovertrek van Sleeptime bijvoorbeeld, meteen een sfeer kan worden neergezet. Voorlopig moest ze het nog doen met de door haar, verafschuwde, roze dekbedovertrek die werd afgewisseld met het exemplaar met blokjes in neonkleuren.

Veilig online shoppen

Met de kerstvakantie in het vooruitzicht en daarmee ook vele uren spelen op de kamer, moest het er toch eens van komen. De Oudste en ik keken op Beddingdeal.nl. Deze website blijkt aangesloten te zijn bij webwinkelkeur. Dus mocht er een probleem zijn dan blijft dat natuurlijk vervelend, maar dan heb je wel de garantie dat er met je naar een oplossing wordt gezocht. In een tijd van beunhazen en oplichters vind ik dat altijd wel een prettig gegeven. Dus gingen de Oudste en ik kijken op de website voor een dekbedovertrek van sleeptime. Zij wilde een dekbedovertrek die paste bij haar kamer en ik hoopte dat we slaagden voor een leuke prijs. Dat bleek zo te zijn.

Voor een leuke prijs

Dekbedovertrek van Sleeptime

Er bleken vele redelijk geprijsde dekbedovertrekken op te staan en na wat digitaal rondshoppen kwamen we uit op de Flamingo Beach Blue dekbedovertrekset van Sleeptime. Dit dekbedovertrek is in het formaat 140 x 220 cm beschikbaar voor een prijs van €14,95. Om je een beeld te geven: Dit dekbedovertrek van Sleeptime van 200x 220 cm kost €19,95 en die van 240 x 220 cm kun je voor €22,95 kopen. Dit zijn, toegegeven, wel de prijzen van de aanbieding maar als je dus een beetje handig rondshopt ben je voor niet al te veel geld bij beddingdeal.nl een dekbedovertrek van Sleeptime rijker.

Ideeën opdoen met Dekbedovertrek van Sleeptime

Inmiddels vond de Oudste dat mama wel erg lang bezig was met rondshoppen en ging verder legoën met de opmerking: ‘Ik wil die flamingo op dat strand met die bergen’. Dat was prima omdat mij dat in de gelegenheid stelde om te kijken wat er verder was. Er is van alles beschikbaar op beddingdeal op het gebied van huishoudtextiel voor zowel de badkamer, als de slaapkamer en de woonkamer. Beddingdeal belooft een ‘Snelle levering’  en ook dat bleek het geval. Dat kan weleens handig zijn om te weten voor na de verbouwing. Ik kan me nu al verheugen op het feit dat ik na de verbouwing van de woonkamer (de keuken is net af) eens een hip sierkussentje of een ‘Tanjaproof’ plant mag aanschaffen. Voor nu komt beddingdeal.nl op het lijstje met slaapkamerwebsites.

Zachte katoenmix Dekbedovertrek van Sleeptime

Dekbedovertrek van Sleeptime

Naast die verbouwing hebben we ook nog een huishouden dat we draaiende houden. Doorgaans houd ik een vaste dag aan voor het wisselen van het beddengoed. De Oudste sliep begin december van zaterdag op zondag voor het eerst heerlijk onder haar dekbed met een tropisch strand met een eigenwijze flamingo op de voorgrond en rotsen op de achtergrond. De Oudste vond de stof lekker zacht en het overtrek van Sleeptime lekker vrolijk. Inmiddels blijkt dat door de katoenmix het dekbedovertrek ook goed te wassen is en de kleuren het goed houden op een hogere temperatuur.

Lees ook deze blogs:

Footer2 nieuw
Tanja
Delen is enorm lief

Tanja

Mijn naam is Tanja en ik ben het levende bewijs dat historici niet stoffig zijn. Ik houd van lezen, koken en theater en daar geniet ik het liefst van met mijn man en twee dochters van vijf en zeven jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.