Decoratie voor Pasen en Lente

Heb jij alle decoratie voor Pasen en Lente al in huis? Hier heb ik al heel veel in elk geval want ik vind het altijd zo gezellig en schattig staan. Na Kerst is de Pasen en Lente absoluut mijn favoriete nummer 2 wat betreft het gezellig aankleden van je huis. 

Decoratie voor Pasen en Lente

Natuurlijk heb ik al veel decoratie spullen gehaald bij de Action en bij de Xenos maar heb jij al wel eens gedacht aan een online winkel met houten decoratie spullen?

Bij Animalprintshop kun je wel hele bijzondere dieren af laten drukken op allerlei materiaal. Ik werd uitgenodigd om een product te proberen en dit wilde ik wel. Ik koos voor decoratiemateriaal voor Pasen en Lente, maar die keuze was niet heel makkelijk door alle leuke mogelijkheden die er waren!

Er zijn drie categorieën. Namelijk Krasse Koppen, Kleine vriendjes en Brave Beesten.

Krasse Koppen

Deze categorie bevat dieren als een geit, zebra, chimpansee baby, eendje, zeehond, giraffe en  haan. Het zijn stuk voor stuk grappige, gekke en lieve bekken die de beesten trekken.

Kleine vriendjes

De categorie kleine vriendjes bevat baby dieren als een ijsbeertje, uilskuiken, kitten, hertje, pinguïn en olifantje. De schattige babydiertjes zullen het je moeilijk maken om ze niet toe te voegen aan je winkelmandje. Ze zijn stuk voor stuk zo enorm schattig!

Brave beesten

De categorie brave beesten bevat hele brave beesten als een bruine beer, krokodil, leeuw, jachtluipaard, en een zilverrug gorilla. Ook een prachtige knalroze flamingo vult het rijtje aan. De naam brave beesten is dus geweldig bedacht bij deze veelal niet zo lieve dieren.

In elk geval zijn in alle categorieën de foto’s prachtig gemaakt en in het zelfde sfeer gemaakt zodat je uiteraard ook dieren uit de verschillende categorieën kan mixen met elkaar.

Materiaalkeuze

Kies voor afdrukken op Canvas, Hout, Aluminium, Plexiglas, Poster of Zitzak bijvoorbeeld.

  • Voor Hout kun je kiezen voor planken, plaat of blok.
  • Voor Canvas, Aluminium, Plexiglas, Poster kun je kiezen voor vierkant, liggend, staand.
  • Voor de zitzak kun je kiezen voor binnen of buiten gebruik.

Houten Blok Kleine vriendjes

kleine vriendjes decoratie voor pasen en lente

Omdat ik het fijn vind om decoratie materiaal in huis te hebben waar de kinderen ook veilig mee kunnen spelen ging ik voor de houten blokken. Ik koos 3 kleine vriendjes uit die ik helemaal zag zitten als decoratie voor Pasen en Lente in huis te hebben staan.

kleine vriendjes decoratie voor pasen en lente

Het voordeel van een blok is dat je het gemakkelijk neer kunt zetten zonder ophangsysteem. De dikte van het blok is 4 cm! Dus een kleine kinderhand kan het goed neerzetten.

Ik ga in elk geval deze week mijn hele woonkamer omtoveren met alle decoratie voor Pasen en Lente en ben er helemaal klaar voor. Laat de zon maar komen.

Heb jij veel decoratiemateriaal in huis voor Pasen en Lente?

Disclaimer

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.