De sprookjescamping

Heb jij al vakantieplannen gemaakt voor de voorjaarsvakantie/meivakantie of zomervakantie? Nee? Denk dan ook eens aan een super leuke vakantie in eigen land. De sprookjescamping bijvoorbeeld. Door een persbericht werd ik in elk geval enthousiast en ging ik op onderzoek uit naar meer informatie!

De Sprookjescamping

De sprookjescamping is onlangs uitgeroepen tot beste Kids vakantieaanbieder in de categorie kamperen. Door een vakjury werd de sprookjescamping samen met twee andere campings genomineerd. Het publiek gaf de meeste stemmen aan de sprookjescamping.

sprookjescamping

Op de vakantiebeurs namen de Sprookjesfiguren Tati de Toffe Toverfee en Wanda de Waterelf de award in ontvangst.

De Sprookjescamping is enorm trots op het behalen van deze titel:

Gezinnen een onvergetelijke tijd bieden op de Sprookjescamping is ons belangrijkste doel. Het winnen van deze publieksprijs toont aan dat we daarin goed slagen en geeft ons extra motivatie om er ook het komende seizoen een magisch jaar van te maken voor onze gasten. Met de komst van een nieuwe binnenspeeltuin en een nieuwe campingwinkel in april, wordt een bezoek aan de camping dit jaar nog leuker

aldus Dick van der Veen, eigenaar Sprookjescamping.

Over de Sprookjescamping

sprookjescamping

De Sprookjescamping is een unieke vijf-sterren themacamping gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. Gezinnen met kinderen tot 11 jaar beleven hier de meest magische avonturen.

Animatieteam

Iedere dag in het seizoen staan alle Sprookjesfiguren samen met het professionele animatieteam klaar om kinderen met een dagvullend programma te vermaken met als sprookjesachtige afsluiter van de dag een geweldige theatershow. Uniek hieraan is dat de kinderen ingedeeld worden in hun eigen club. 0-3 jaar zit in de magische elfjes club, 4-5 jaar in de ondeugende beren club, 6-7 jaar in de ondeugende dragen club en 8-10 jaar in de buddy club.

sprookjescampingsprookjescamping

Naast het uitgebreide animatieprogramma is er op en rondom de camping meer dan genoeg te beleven.

Faciliteiten

sprookjescamping sprookjescamping

De camping beschikt over een binnen- en buitenwaterspeelparadijs, ruim 20 speeltuintjes, een visvijver, een gloednieuwe binnenspeeltuin en vlakbij de camping ligt strandmeer de Oldemeijer. Zelfs tijden het tandenpoetsen komen de sprookjesfiguren even langs in de sanitair gebouwen.

sprookjescamping

Accomodaties

Camping of Glamping? Op de sprookjescamping verblijf je bijvoorbeeld in de Kasteel Lodge, waarbij de kinderen het fort kunnen bewaken. De ruimtelijke Glamp Home en de Wood Cottage zijn een combinatie van een tent en een bungalow. En voor iets meer privacy, is de Sun Lodge met het mooie, afgesloten dakterras, perfect. Verblijven in de Sprookjes Kota is een echte Sprookjesachtig beleving.

sprookjescampingsprookjescamping

Er zijn Chalets, Toercaravans, vakantietenten, trekkershutten, en natuurlijk kampeerplaatsen!

Ligging

De Sprookjescamping ligt midden in het prachtige Vechtdal waar heerlijk kan worden gefietst en kinderen op avontuur kunnen in de natuur. Gasten kunnen onbeperkt gebruik maken van de luxe voorzieningen van de camping, zoals de sauna en sunshowers.

sprookjescampingsprookjescamping

In de buurt vind je onder andere Slagharen (15 min), Hellendoorn ( 30 min) en WILDLANDS Adventure Zoo Emmen ( 35min).

Openingstijden

De camping is van april tot en met september geopend!

Ik zou hier graag eens naar toe willen in elk geval met mijn gezinnetje wat jij?  

 

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

  1. Wij hebben 2,5 jaar geleden daar onze zomervakantie doorgebracht! Een super fijne camping in een mooie omgeving. Leuke tip is ook Tierpark Nordhorn, een leuke dierentuin/speeltuin voor een hele lage prijs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.