De paashaas op cadeautjestocht

De paashaas op cadeautjestocht is een groot kijk- en zoekboek waarbij je huisjes vergelijkt voordat de paashaas op bezoek is geweest en nadat de paashaas op bezoek is geweest. Dierenhuisjes die vol liggen met lekkers!

Lekkere dingen van de paashaas

De paashaas op cadeautjestocht en hoe! Hij legt chocolade kippen neer, eieren, taarten en zelfs auto’s van chocolade! Maar die moeten we wel allemaal goed gaan zoeken!

de familie paashaas druk in de weer voor pasen. de paashaas op cadeautjestocht zoekboek kijkboek uitgeverij Clavis pasen lente paashaas

De paashaas is er maar druk mee en zijn huis lijkt wel een fabriek! Er valt zoveel te zien en te tellen en te benoemen dat alleen al met de eerste pagina je zo 10 minuten met je kind kunt vermaken.

Op elke pagina kun je de digitale tijd vinden en de kloktijd zodat je goed weet of je naar de voor of naar de na situatie kijkt.

Zoeken en kijken in de paashaas op cadeautjestocht

bij de familie beer kun je een hele hoop lekkers vinden

Op de na foto staan er duidelijke foto’s met herhalingen om te zien wat je op die pagina moet zoeken. Dus ook als je niet kunt lezen en wel kunt tellen snap je dat je zoek moet naar 5 beren van chocolade of naar 7 chocoladeeitjes.

bij de familie aap heeft de paashaas van alles verstopt

Op de pagina’s waar nog niks te vinden is wordt er wat verteld over de bewoners van het huis waar de paashaas op cadeautjestocht gaat.

Zo leren we de familie aap kennen, de familie pinquin, de familie muis, de familie beer en de twee octopussen.

de paashaas op cadeautjestocht zoekboek kijkboek uitgeverij Clavis pasen lente paashaas

En na een nacht hard werken komt de paashaas ook weer terug bij zijn familie om het paasfeest te vieren met een feestmaal. Maar zou die ook van chocolade zijn denk je?

De paashaas op cadeautjestocht is een echt leuk zoekboek en kijkboek in 1 waarin je ook nog kleine verhaaltjes kunt voorlezen. Een ideaal boek voor de Pasen waarin je kinderen net met neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen maar ook zichzelf een beetje moeten vermaken terwijl papa of mama in de keuken staat om wat lekkers te koken! Voor kinderen vanaf 3 jaar die goed kunnen tellen al zeker geschikt! En ook nog zeker leuk voor kinderen van 7 jaar !

Specificaties De paashaas op cadeautjestocht

de paashaas op cadeautjestocht zoekboek kijkboek uitgeverij Clavis pasen lente paashaas

Auteur: Mieke Goethals | Uitgeverij Clavis | 9789044838589 | februari 2020 | 32 pagina’s | meer informatie vind je hier

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.