De December tag

De December tag

Wat vind je het leukste aan de maand december?

De gezelligheid, de sfeer, de lichtjes, de kaarsjes die branden, de familie die je extra ziet en de moeite die je voor elkaar doet.

Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen?

Ik heb niet echt een favoriet parfum. Momenteel gebruik ik VIP Night en So Fever van Oriflame, maar als die op zijn ga ik met gemak weer over op een ander luchtje eerlijk gezegd.

Welke drie producten mogen niet ontbreken deze maand?

Kaneel, Cadeaus, Kerstbal. De geur van kaneel in stoofpeertjes, stoofgerechten, geurzakjes vind ik heerlijk en geeft mij echt een december gevoel. Cadeaus onder de boom, met Sinterklaas. Het maakt niet uit of het voor een klein bedrag is of grote dingen. De moeite die je er voor doet vind ik geweldig. Kerstballen maken het af. Dit jaar voor ons geen boom maar 3 guirlandes die vol hangen met kerstversiering. Een grote ster in het raam en nog wat kleine versieringen maken het helemaal af.

Wat is je favoriete winterdrankje?

Thee haha en Rode wijn.  Alhoewel ik dit jaar eens ga proberen om suikervrije chocolademelk met suikervrije slagroom te maken. Lang leve de Laktase tabletten!! Glühwein vind ik niet zo lekker, en allerlei likeursoorten zijn niet goed voor mij helaas.

Wat is je favoriete kerstfilm?

Oef er zijn zoveel soorten kerstfilms nu. Zelf vind ik Elf erg leuk en heb ik wel al 20 keer gekeken denk ik. Maar de Disney classics met de kerst vind ik ook erg leuk om te zien. Ach eigenlijk vind ik elke film waar het over kerst gaat leuk haha. Knus onder een plaidje op de bank en als het ook maar even richting vriespunt gaat lekker de openhaard aan!

Welk soort snoep eet jij het meeste rond deze tijd?

Uhm geen snoep dus. Noten en dan het liefst dat je ze zelf nog moet kraken dat hoort er toch wel echt bij in de wintermaanden vind ik. Af en toe sjoemel ik met een chocolaatje al is dat tegenwoordig met al die lekkere pure varianten niet eens zo erg. Voor mamaliefde testte ik er laatst nog 4!

Wat is je ultieme kerstlook?

Glitter, Panty, jurkje, rokje, haar mooi in model, make up, bling bling om, glitters in make up en sieraden verwerkt. En dan lekker mijn warme pantoffels eronder hahaha

Wat is je favoriete kerstnummer?

All i Want for Christmas is Youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Wat zijn je goede voornemens voor 2016?

Beter in mijn vel komen te zitten, afvallen, goede mama zijn voor dochterlief, genieten van de tijd dat ze nog hele dagen thuis is want voor je het weet is ze in 2017 al weer 4. En deze blog verder laten groeien natuurlijk!

Wat vind jij het leukste aan deze maand?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.