Coronamaatregelen bij PIT veiligheidsmuseum met winactie!

Op vaderdag gingen wij met vrienden op stap! In middag gingen wij varen met Starboard en in de ochtend gingen wij veilig op stap! Goede coronamaatregelen bij PIT veiligheidsmuseum spraken voor zich.

Coronamaatregelen bij PIT veiligheidsmuseum

coronamaatregelen bij PIT veiligheidsmuseum
coronamaatregelen bij PIT veiligheidsmuseum

Bij een museum over veiligheid verwacht je dat je ze goed ingespeeld zijn op alles rondom corona! Coronamaatregelen bij PIT veiligheidsmuseum waren dan ook tip top in orde!

Overal stonden desinfectiemiddelen om te gebruiken. Bepaalde dingen in het museum waren dichtgezet waardoor je bijvoorbeeld niet naar verhalen kon luisteren via telefoondingen. Eigenlijk hoefde je bijna niks aan te raken, heel fijn dus!

In zalen mocht maar 1 gezin tegelijk of 1 ander persoon, overal stond aangegeven dat je 1,5m afstand moest bewaren en je moet je van te voren aanmelden om een tijdslot te reserveren! Al met al goede coronamaatregelen bij PIT veiligheidsmuseum!

Was het dan nog wel leuk?

coronamaatregelen bij PIT veiligheidsmuseum

Maar uiteraard! Er valt nog genoeg te zien en te horen en te doen. PIT is hét museum voor politie, brandweer en ambulance. We gingen op zoek naar het heden, verleden en de toekomst van veiligheid via een bijzondere collectie en interactieve games. Zeker voor kinderen die ogen en oren te kort komen in de brandweerwagen, ziekenauto en politiewagen en een 112 voertuigen speurtocht.

Verkleden als ME agent en keihard door rood rijden en snelheidsovertredingen maken op het speciale parcours. Wat een pret, maar of ze daarmee hun skelterrijbewijs halen.. dat is de vraag. En eerlijk is eerlijk, als je kinderen genieten dan heb jij het als volwassenen ook leuk ondanks de coronamaatregelen bij PIT veiligheidsmuseum!

Er waren nog genoeg oude voertuigen van veiligheidsdiensten te zien, nog genoeg borden te lezen, en genoeg filmpjes te bekijken. Ik was erg onder de indruk van het filmpje over huiselijk geweld, waar ik de kinderen overigens maar niet mee naar binnen nam. En vond het een hele ervaring om te zien hoe het er aan toe gaat om aangehouden te worden na een overval en van de ene cel naar de andere te worden gebracht. Wist je bijvoorbeeld dat je zelfs om toestemming moet vragen om de wc door te trekken?!

coronamaatregelen bij PIT veiligheidsmuseum

WIN toegangskaarten

Op de blogboot kreeg ik 4 toegangskaarten mee om weg te geven aan mijn volgers! Dus ik wil graag 1 gezin blij maken om kennis te maken met de coronamaatregelen bij PIT veiligheidsmuseum ! ( bestaat je gezin uit meer dan 4 mensen moet je dus zelf extra kaarten regelen)

Verplicht:

  • Laat een reactie achter onder deze blog ( met een geldig emailadres) met wie jij wil gaan!
  • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook

Extra kans:

  • Reacties, likes en deelacties op Facebook en Instagram tellen mee als extra kans, maar zijn alleen geldig als er ook onder deze blog is gereageerd.
  • Volg MamaScrapelle op Bloglovin en/of volg MamaScrapelle op Pinterest
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

10 Responses

  1. Lijkt mij geweldig om een keer met de kids te gaan kijken! En natuurlijk lijkt het mij zelf ook erg leuk, papa’s blijven ook een beetje kinderen he☺️

  2. Wat een leuk verslag Ellen. Onze jongste is met een logeerpartij geweest en was net zo enthousiast als jij. Nu willen de oudste 2 ook heel graag. En na beide enthousiaste verslagen te hebben gelezen, ga ik graag mee

  3. Wat ontzettend leuk! Mijn zoon (en man…) is helemaal fan van hulpdiensten dus ik zou ze graag mee willen nemen naar dit museum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.