Chockers! een smaakvol feestje door 3 chocostrooisels

Ik gooi de knuppel maar weer in het hoenderhok.. Ben jij team zoet of hartig op brood? We zijn nog de mayonaise klodders van de muren aan het poetsen na onze vorige discussie in het team over friet of patat.. Maar tijd voor een volgende dus! Heel eerlijk, dan ben ik voor team hartig. Met een uitzondering hier en daar. Maar toen was daar opeens Chockers! En dat heeft mijn hartige keuze wel een beetje laten wankelen.

chockers!

Broodbeleg

Mijn voorkeur is dus hartig. En eigenlijk vind ik dit wel prima. In het algemeen is hartig ook een gezondere keuze. Maar vergis je niet, veel hartig broodbeleg zit vol met teveel zout. Ook wordt er vaak suiker toegevoegd aan bijvoorbeeld ham voor de houdbaarheid. Allemaal niet erg, maar wel een goed stukje bewustwording. Zoet eet ik soms. Op een croissantje lekker wat boter en rode jam. Een beschuitje met vruchtenhagel en boter. Of vers gebakken witbrood met chocopasta. Mijn man en dochter houden wel van een zoete boterham. Voor de afwisseling had ik eens een nieuw doosje hagelslag meegenomen: Chockers!

Wow wat een shocker.. dit vind ik dus echt lekker! Ik heb de gele doos en hierin zit de mix melk chocolade vlokken, witte chocolade cornflakes en oranje & passievrucht crisps. En die laatste twee smaken doen het voor mij. Chocola is lekker en zeker met een crunch. Maar de aanvulling van oranje en passievrucht, het zoet-zure smaak element is echt hemels. Mijn man en dochters zijn ook echt heel enthousiast. Chockers! heeft de interesse gewekt bij ons.

Chockers!

CHOCKERS! maakt van iedere dag een feestje en van iedere boterham een ware Rembrandt. Wij vinden namelijk dat het leven te kort is om saaie hagelslag te eten.
In de huidige tijd worden mensen steeds vaker betutteld en alles moet verantwoord zijn. Juist daarom is het af en toe lekker om lol te maken en de boel een beetje te relativeren. Iedereen kan je nog meer vertellen maar je weet zelf wel wat goed voor je is. Dit is waar CHOCKERS! voor staat. Met CHOCKERS! maak je alles net even lekkerder! Waarom zou je yoghurt saai moeten zijn?

Feesten, plezier en genieten zijn wel woorden die eruit springen bij Chockers! voor mij. Op dit moment zijn er 3 broodversierders zoals ze het zelf omschrijven. De variant met ruby is Abby haar favoriet inmiddels. Van mij en mijn man is dat de eerder genoemde variant met passievrucht crisps. Op de site kan je zien wat voor lekkers er allemaal nog meer gaat komen. Maar voor nu bestaat ons smaakfeestje uit de drie broodversierders. De verpakking vind ik ook echt heel leuk. Oog voor detail, grapjes en optimaal gebruik van de ruimte. I like it.

Waar te koop?

Op dit moment zijn de drie Chockers! smaken online te koop bij diverse webshops en bij de volgende supermarkten: Deen, Hoogvliet, Vomar, Deka, Jumbo, Coop en Jan Linders.

Wat nog meer?

Ze heten Chockers! broodversierders… dus dat doen ze ook prima. Al misstaat een cracker, toastje of beschuitje ook niet. Maar je kan zoveel meer ermee doen! Ik strooi namelijk wel eens een handje (of twee) over mijn ontbijtyoghurt. Of in het weekend maak ik er een toetje mee voor mijn dochters! Die kant en klare toetjes met strooisels vinden ze top, ik wat minder. Maar zo met (gezonde) kwark en eigen strooisels van Chockers! heb je het beste van beide werelden. Het smaakvolle plezier, maar net wat gezonder dan de kant en klare varianten. En hoe leuk om je eigen toetje te maken. Lekker vers fruit erbij, top!

Of wat dacht je van Chockers! in cupcakes, of over je taart heen? Perfect match lijkt mij. Laatst deelde ik een simpel recept voor chocokoekjes. Binnenkort ga ik dit weer maken, met Chockers! Ik ben enthousiast en nu hoor ik jullie ook denken.. Ik ben ook benieuwd! Nou mooi want ik mag 3x 3 smaakpakketten weggeven.

toetje

Winnen Chockers! smaakpakket

Van Chockers! mag ik 3x 3 smaakpakketten weggegeven. Zo kan je ook lekker proeven en genieten thuis met deze broodversierders. Hoe maak je kans?

Gefeliciteerd: Jenny Broeken, Sanne en Anna Bolijn

chockers! winnen
Footer2
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

38 Responses

 1. mix melk chocolade vlokken, witte chocolade cornflakes en oranje & passievrucht crisps daar zou ik dolgraag mee kennis maken die lijkt me echt verrukkelijk smaken

 2. Oef… ik ben ook van team hartig, maar raak toch benieuwd, zeker naar de VLOKKEN MIX
  DARK WHITE CHOCOLATE! Hmmm, dit klinkt toch wel errug lekker😋! Haha, en ik weet zeker dat vooral ook mijn kinderen deze doos zo verslonden hebben.

 3. Ik zit in beide teams: eerst hartig en dan zoet. Zoet kan voor mij ook plakjes banaan op een boterham met pindakaas zijn trouwens. De Ruby lijkt me heel tof!

 4. Beide teams, s morgens zoet en s middags hartig. Deze zien er wel super leuk uit! Die vlokkenmix zou ik als eerste willen proberen

 5. Dat ziet er leuk en lekker uit! Eerst een met hartig beleg en daarna eentje met zoet, altijd lekker. Wij zijn hier echte chocolade liefhebbers. De variant met Ruby wil ik als eerst proberen maar ze lijken me allemaal wel erg lekker. We laten ons hier graag verrassen om eens kennis te maken!

 6. WOH Wat een lekkere verwennerij is dit,dat zou echt genieten worden van deze broodversierders. Ik hoor bij beide teams, ik hou van hartig op brood maar lust ook graag een boterham met jam of chocoladehagel of pasta. Ik ben nu vooral reuze benieuwd naar de smaak van de Chockers vlokkenmix, maar de andere smaken lijken mij ook heerlijk!!

 7. De kinderen mogen van mij ’s ochtend zoet op brood, maar ’s middags altijd hartig. Hagelslag en vlokken hebben we altijd wel in huis, maar deze zien er heel erg feestelijk en smakelijk uit! 🥳 Ik ben vooral benieuwd naar de De Ruby and Dark Chocolate Hagelslag Mix 🤩😋🤎❤️🤞🏼🍀

 8. Persoonlijk ga ik voor de HAGELSLAG MIX RUBY AND DARK CHOCOLATE. Maar de kids zullen de vlokmix helemaal geweldig vinden. Mooi wat fun op de boterham

 9. Ik ben ook wel van het team hartig, maar hier worden de kinderen heel vrolijk van. Witte chocolade cornflakes lijkt me heerlijk.

 10. Geweldig eindelijk iets nieuws voor op brood en in de joghurt.
  Ik ben iederedag aan het twijfelen wat nu weer op brood😝
  Dit is de oplossing heerlijk lijkt me voor al de vlokkendus doe heelgraag mee😙

 11. Wat een traktatie, als je je boterham hiermee mag bestrooiien!!! Ik zou heel graag zo’n pakket willen winnen 😊

 12. Ik ben in chock! Wat een heerlijke prijs! 😉 Uiteraard doe ik graag mee en wil ik dit wel testen met mijn eigen chocomonstertjes hier thuis.

 13. Dat ziet er erg lekker uit.. Ik doe graag mee voor de dark White omdat we hier in huis veel “Hagelslag” liefhebbers hebben.. En we deze heel graag zouden willen proberen 🙂 ik volg je op Facebook en instagram!

  • Zou erg leuk zijn om met de kinderen te testen, ben erg benieuwd naar de smaak 😊😊.
   Groetjes van Anneliese de Waal

 14. Zo worden de ontbijtjes bij oma en opa altijd weer een feestje.
  (Hoop dat de logeerpartijtjes binnenkort weer veilig kunnen .)
  Lekkernijen , zoals ze ze nog nooit geproefd hebben, zeker weten!
  Ik heb om privéredenen geen Social Media, volg alleen bloglovin.
  Heel graag loot ik mee.

  • Vergeten: De kleinkinderen zijn gek op Melkchocola en mij mag je wakker maken voor de Ruby and Dark smaak.

 15. Oei, dat is moeilijk kiezen maar de Milk white chocolate trekt dan toch mijn meeste aandacht, de kids vinden ze vast allemaal lekker!

 16. Dark and white, die zien mijn kinderen wel zitten. Er gaat bij ons heel wat kilootjes hagelslag en vlokken doorheen. Vooral de limited edition met figuurtjes zijn zeer geliefd. Zoals met pasen met kleine paaseitjes. Een feestje op brood.

 17. Wij zijn thuis echte lekkerbekken en kunnen niet wachten om de Chockers te proberen. Vooral hagelslagmix ruby and dark chocolate lijkt me heerlijk!

 18. Deze chocaholic gaat voor de vlokkentest. Maar de andere twee gaan er zeker ook wel in hoor.
  Ik kies voor zoet, ik ben een echte zoetekauw. Qua hartig hou ik wel van een stukje kaas of een zakje chips, maar chocolade kan ik echt niet weerstaan!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.