Cadeau voor mannen: Mwah Scheurkalender

Heb jij al een lijstje met cadeau voor mannen bedacht voor manlief of je broer/ oom/ opa/zoon? Voor mannen een cadeau verzinnen vindt ik zelf altijd heel erg moeilijk. Mannen hebben vaak niet zo veel prullaria als dat vrouwen hebben. 9 van de 10 vrouwen gaan over het huishouden en beslissen zelfs welke accessoires voor het huis nodig zijn.

Cadeau voor mannen

Ja en cadeau voor mannen is echt best lastig. En het lastige van alles is ook nog dat ze zelf vaak niet weten wat ze nodig hebben of zouden willen. Vaak zijn het ook nog eens dure gadgets die ze graag willen en dat valt niet in het gemiddelde budget van 20 euro per persoon per cadeau voor de kerstdagen. Hoe moet dat nou?

Worden de mannen met sinterklaas en surprises zelf nog gedwongen om een cadeau te verzinnen is het voor onder de boom stukken lastiger voor ze op de een of andere manier.

Gelukkig hebben ze daar bij Imagegroup Holland een oplossing voor want hier kun je veel leuke cadeau voor mannen vinden.

Mwah Scheurkalender

cadeau voor mannen mwah scheurkalender

Wat dacht je bijvoorbeeld van een mwah scheurkalender. Het ideale cadeau voor mannen als je het mij vraagt!

Hebben ze een eigen werkplek dan zorgen ze met deze quotes, zins- en woordspelingen voor de grote glimlach bij hun collega’s!

De teksten zijn echt grappig en droog en door de zwarte witte en grijze kleuren staat het ook gewoon stoer.

cadeau voor mannen mwah scheurkalender cadeau voor mannen mwah scheurkalender  cadeau voor mannen mwah scheurkalender  cadeau voor mannen mwah scheurkalender cadeau voor mannen mwah scheurkalendercadeau voor mannen mwah scheurkalendercadeau voor mannen mwah scheurkalender cadeau voor mannen mwah scheurkalender

Geen plaatjes, geen opsmuk, geen tierelantijntjes en doodles. Gewoon simpel de tekst en natuurlijk de dag en datum.

Je kunt de tekstuele verwenners ook online volgen als je dit leuk vindt natuurlijk.

twitter: @mwahNL

Instagram: @mwah_tekstuele_verwenners

Facebook @mwah tekstuele verwenners

Voor €14,95 kun je de Mwah Scheurkalender kopen in de shop van Mwah , maar je kunt hem ook winnen bij mij op de blog! En in de shop vind je overigens nog veel meer gave stoere Mwah artikelen. Neem dus vooral een kijkje!

Winactie Mwah Scheurkalender

Wil jij een exemplaar winnen van de Mwah Scheurkalender? Doe dan mee met de winactie.

Gesloten

Disclaimer

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!