Cadeau voor mannen: Mwah Scheurkalender

Heb jij al een lijstje met cadeau voor mannen bedacht voor manlief of je broer/ oom/ opa/zoon? Voor mannen een cadeau verzinnen vindt ik zelf altijd heel erg moeilijk. Mannen hebben vaak niet zo veel prullaria als dat vrouwen hebben. 9 van de 10 vrouwen gaan over het huishouden en beslissen zelfs welke accessoires voor het huis nodig zijn.

Cadeau voor mannen

Ja en cadeau voor mannen is echt best lastig. En het lastige van alles is ook nog dat ze zelf vaak niet weten wat ze nodig hebben of zouden willen. Vaak zijn het ook nog eens dure gadgets die ze graag willen en dat valt niet in het gemiddelde budget van 20 euro per persoon per cadeau voor de kerstdagen. Hoe moet dat nou?

Worden de mannen met sinterklaas en surprises zelf nog gedwongen om een cadeau te verzinnen is het voor onder de boom stukken lastiger voor ze op de een of andere manier.

Gelukkig hebben ze daar bij Imagegroup Holland een oplossing voor want hier kun je veel leuke cadeau voor mannen vinden.

Mwah Scheurkalender

cadeau voor mannen mwah scheurkalender

Wat dacht je bijvoorbeeld van een mwah scheurkalender. Het ideale cadeau voor mannen als je het mij vraagt!

Hebben ze een eigen werkplek dan zorgen ze met deze quotes, zins- en woordspelingen voor de grote glimlach bij hun collega’s!

De teksten zijn echt grappig en droog en door de zwarte witte en grijze kleuren staat het ook gewoon stoer.

cadeau voor mannen mwah scheurkalender cadeau voor mannen mwah scheurkalender  cadeau voor mannen mwah scheurkalender  cadeau voor mannen mwah scheurkalender cadeau voor mannen mwah scheurkalendercadeau voor mannen mwah scheurkalendercadeau voor mannen mwah scheurkalender cadeau voor mannen mwah scheurkalender

Geen plaatjes, geen opsmuk, geen tierelantijntjes en doodles. Gewoon simpel de tekst en natuurlijk de dag en datum.

Je kunt de tekstuele verwenners ook online volgen als je dit leuk vindt natuurlijk.

twitter: @mwahNL

Instagram: @mwah_tekstuele_verwenners

Facebook @mwah tekstuele verwenners

Voor €14,95 kun je de Mwah Scheurkalender kopen in de shop van Mwah , maar je kunt hem ook winnen bij mij op de blog! En in de shop vind je overigens nog veel meer gave stoere Mwah artikelen. Neem dus vooral een kijkje!

Disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk:

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

5 Responses

  1. Leuke actie! Ik zie het al, haha geniale spreuken! Gaaaf zeg. Doe graag mee om mijn eigen mannetje te verrassen! *Zo kan ik er zelf ook van genieten haha* ga de site zeker volgen. Groetje ilsiee

  2. Ik loot heel graag mee voor mijn man. Echt een super gave kalender voor op kantoor! Dan wordt elke een nieuwe spreuk, elke dag nieuwe gespreksstof

  3. Ik loot graag mee voor mijn man. Het is toch al zo moeilijk een leuk cadeau voor hem te verzinnen 🙂 Ben je gaan volgen op Twitter en heb je geretweet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.