Cadeau aan mama: 365 x mama zijn

De decembermaand komt steeds meer dichterbij en sinds ik mama ben vind ik cadeaus verzinnen echt het moeilijkste wat er is. Maar ook voor kinderen en partners is het moeilijk. Wat geven wij nu cadeau aan mama als ze zelfs ook niks weet te verzinnen?

Cadeau aan mama

Kom jij net als ik niet verder dan een bioscoopbon of een restaurantbon of een kledingbon? Erg he die bonnen! Maar ja als ik dan een keertje me time heb of qualitytime met manlief dan genieten wij het meest van een etentje buiten de deur of een bioscoopje. Even niet hoeven koken en op te ruimen of verplicht op de bank zitten. Dus ja wat geef je nu cadeau aan mama die al lang blij is als dochterlief blij is. Best lastig hoor!

Maar gelukkig krijg je soms leuke persberichten met ideeën!

Scheurkalender 2017 365 x mama zijn

cadeau aan mama: 365 x mama scheurkalender

Kennen jullie nog het grote diplomaboek wat ik mocht reviewen van mamabaas? Van dezelfde schrijfsters is er nu ook een scheurkalender. 365 ontroerende en herkenbare uitspraken van mama’s, papa’s en kinderen!

Een greep uit de scheurblaadjes:

cadeau aan mama: 365 x mama scheurkalender cadeau aan mama: 365 x mama scheurkalender

Ja elke ouder herkent de woorden die op een dag tegen hem/haar worden gebruikt. Confronterend en schattig tegelijk maar soms ook wel eens pijnlijk.. Oeps!

En die moeilijke kindervragen. Onze dochter zit helemaal in de Waarom fase.. aarrgghh om gek van te worden soms want eerlijk waar ik weet ook niet overal het antwoord op, maar als ik zeg weet ik niet dan zegt dochterlief dan zoek je het even op. en als ik zeg daarom dan zegt ze daarom is geen rede! Ja dat dus dat je eigen woorden tegen je worden gebruikt. Pijnlijk snap je hem?

cadeau aan mama: 365 x mama scheurkalender

Ja ook ik heb altijd wel iets van een cracker/ koekje, doosje rozijntjes, knijpfruitje mee in de handtas. Heel leuk ook als ik vergeet dat ik een verpakking waar meerdere koekjes in zaten vergeet in mijn handtas en dan echt overal, ja overal in de tas kruimels zitten. Of als het doosje rozijntjes half opgegeten argeloos terug in je tas wordt gegooid en deze toch weer open weet te gaan en alles aan elkaar plakt. Bah! Maar inderdaad er zit altijd eten en vaak ook drinken in voor de kids, maar voor mijzelf niks!

cadeau aan mama: 365 x mama scheurkalender

Als ik kon toveren, kon toveren! dan zouden de iPad, speelgoed, knuffels en nog veel meer tegen mij praten en dingen vertellen tegen de kinderen. Dat ze niet mogen gooien want dat doet auw, dat ze niet mogen bijten want dat doet auw, dat ik echt even moe ben van het spelen en nu wat anders wil. Hoe zalig zou dat zijn?

cadeau aan mama: 365 x mama scheurkalender

Maar mama’s wij zijn allemaal superhelden! (diploma zit in het diplomaboek hoor! )

Dus wat voor cadeau aan mama ze ook geven, goed is het toch wel!

Je kunt het boek kopen bij bol voor €14,99 via mijn affiliatelink

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.