Brandweerman Sam klaar voor actie! – een stoere film

Brandweerman Sam, iedereen met kinderen kent deze ‘superheld’ vast wel! Zijn tweede bioscoopfilm gaat bijna in premiere! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur , klaar voor actie!, met de helfdhaftige Sam? Hollywood here comes Sam!! 

Brandweerman Sam Klaar voor Actie!

brandweerman Sam klaar voor actie

Brandweerman Sam – Klaar voor Actie is tijdens de voorpremiere op 16 september in de kleuterbios te zien en vanaf 27 september in de Nederlandse bioscopen! De favoriete brandweerman is weer de held in zijn gloednieuwe avontuur: Brandweerman Sam klaar voor actie!

Door al dat brand moet ik wel gelijk denken aan de attractie van Avonturenpark Hellendoorn, maar dit is gelukkig maar een film en niet een echte man die zichzelf in brand steekt :s En ik vind het ook wel grappig dat Casper en Emma druk bezig zijn met theater maken en dat Brandweerman Sam bezig is met een bioscoopfilm en dat Dirk Scheele ook al in de bioscoop zit tijdens zijn film. Het lijkt allemaal wel erg op elkaar. Door wat zouden de makers geïnspireerd zijn geweest?

brandweerman Sam klaar voor actie

De heldendaad van Sam, het redden van het dorpje van een brandende oliewagen, wordt vastgelegd en gaat viraal op internet. Een beroemde regisseur wil dat Sam een rol gaat spelen in een nieuwe film, maar of zijn jaloerse tegenspeler daar zo blij mee is… De distributie van Brandweer Sam – Klaar voor Actie wordt verzorgd door Just Film Distribution

Het verhaal 

brandweerman Sam klaar voor actie

Wanneer een brandende oliewagen met volle snelheid richting Piekepolder rijdt, staat Brandweerman Sam direct klaar om het dorpje te redden met een gedurfde reddingsactie.

brandweerman Sam klaar voor actie

Zijn heldendaad wordt gefilmd door Mandy en Sarah en op de website Piekepolder Online geplaatst. De nieuwe website reikt zelfs tot Hollywood waar een bekende regisseur besluit een film met Sam te willen maken. Alleen wil een jaloerse acteur dezelfde rol hebben en doet er alles om deze van Sam af te pakken.

brandweerman Sam klaar voor actie

Na een aantal kleine ongelukjes waar Sam bij gewond had kunnen raken, vindt er een gevaarlijk ongeluk plaats met de vluchtauto van de film. Gelukkig had Sam veiligheidsmaatregelen genomen en raakt er niemand gewond.

brandweerman Sam klaar voor actie

Wanneer hij de schuld krijgt van het ongeluk en het niet zeker is of Brandweerman Sam de film mag afmaken, gaan Sarah en Mandy op onderzoek uit om te achterhalen wiens schuld dit echt is!

brandweerman Sam klaar voor actie

Zal Brandweerman Sam de hoofdrol nog krijgen in de film? En dat in zijn eigen tweede bioscoopfilm? Het lijkt mij een hele leuke spannende film voor kinderen vol met actie natuurlijk!

Trailer en meer informatie

Kijk voor meer informatie op http://brandweermansamdefilm.nl/. Hier kun je ook een leuke DIY downloaden om een brandweerhelm te knutselen en een leuke kleurplaat vinden van Brandweerman Sam klaar voor actie. Stuur je de kleurplaat in voor 30 november 2018 kun je ook nog leuke prijzen winnen! Dus doe vooral je best 🙂

De film Uglydolls is ook super leuk!

Footer1
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.