Bontoy Friendimal een geruisloos loopwagentje en vriend voor het leven

Soms heb je van dat speelgoed wat je leven positief veranderd. Zo is mijn leven als gastouder een stuk rustiger en aangenamer geworden met de komst van Viki de Walvis. Ons loopwagentje Bontoy Friendimal van Hebeco. Ik had een exemplaar opgevraagd omdat ik heel erg nieuwsgierig was naar dit speelgoed met de magische Bon erin.

Bon

Ja de magische BON zal ik allereerst even uitleggen. Mijn man zijn bedrijf heet “Bon-ICT”, zijn ouders hebben “De Bongert” als bedrijf en hebben jaren een vakantiehuisje gehad “Bon Aparte”. Dochterlief haar lievelingsknuffel muissie is van Bon bèbè.  Dus ja toen ik in een persbericht las over de Bontoy snap je wel dat deze bij ons thuis hoorde te zijn.

BonToy

Toen de grote doos was gearriveerd kwam er nog een grote doos uit met een walvis. Dochterlief heeft het nauwkeurig bekeken en vroeg al snel of hij uit de doos kon.

hebeco loopwagen
Bontoy in elkaar zetten
Bontoy in elkaar zetten

Alleen het stuur hoefde er op een simpele manier nog even op gemonteerd te worden en de Bontoy was klaar voor gebruik.

De gebruikerstest van de Bontoy

De Bontoy is uitvoerig getest door de kindjes en ze ontdekten al snel dat ze er zelfs met zijn tweetjes op konden zitten! Wat een pret was dat zeg. Goed vasthouden zelfde voeten tegelijk naar voren doen dit is echt teamwork en ze hebben er veel plezier aan.

BonToy
BonToy
past ook met 2 kindjes
testen van de loopwagen

Het materiaal voelt fijn aan en het stuur is goed vast te houden op een prima hoogte. De Bontoy weegt maar liefst 6 kilo waardoor hij zeer stevig is en met gemak met zijn 4 pootjes (wielen) op de grond blijft staan.

Geruisloos loopwagentje

De kinderen denken dat zij het meeste plezier hebben aan deze nieuwe loopwagen maar stiekem lag ik toch wel het hardst.  De Bontoy is namelijk geheel geruisloos en shockbestendig. Heerlijk wat een rust! Daarbij is hij ook behoorlijk zwaar met zijn 6 kilo waardoor er geen 2 wielen praktijken worden uitgehaald met bonken op de vloer.  In eerste instantie was ik bang dat de kinderen een opbergklepje zouden missen wat ik wel in de andere loopauto’s had zitten, maar na een paar weken testen hebben zij hier nog steeds geen last van. Nog een extra voordeel want zo kunnen er geen vingertjes tussen komen als een baby net bezig is met speelgoed erin of eruit halen en een ouder kindje denkt snel erop te gaan zitten!

Bontoy

Nog een bijkomend  voordeel is dat dit loopwagentje voldoet aan de strenge, internationale veiligheidsnormen en ontving recentelijk nog een ‘European CE Certification’.  Er zitten dus geen zware metalen, hormonen of andere chemische stoffen in het speelgoed.

Naast dat de Bontoy geruisloos is heeft hij een prachtig design en is beschikbaar in verschillende kleuren. Met een simpele draai aan de knop en het verwijderen van een bumper ( zoals dochterlief het noemt) en 2 steunen kun je de loopwagen lager zetten zodat kinderen vanaf 18 maanden er makkelijk zelf op kunnen klimmen en mee rijden kunnen.

Via de hoge stand kunnen kinderen tot wel 8 jaar er op rijden.

Bontoy Baby Innovation Award 2016

Innovation Award 2016
De Bontoy was 1 van de genomineerden in de categorie Toys & Gifts bij de Baby Innovation Award 2016. Helaas hebben ze niet gewonnen.

Heeft jouw dochter of zoon straks ook een Viki, Boto, Moby of Noah om geruisloos op weg te rollen?

Verlanglijstjes voor dreumes en peuters:

Footer4
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.