Boekrecensie Grey

Wie heeft vorig jaar niet de drie boeken van Grey gelezen. De 50 tinten grijs serie was echt een hit. Iedereen had het erover en binnen mijn vriendengroep heeft bijna iedereen het wel gelezen. En wat was het een feest toen de eerste verfilming eindelijk in de bioscoop kwam. Daar zaten we dan met een kleine groep giechelend in de bioscoop. Ik zat mijzelf van te voren echt af te vragen hoe ze in hemelsnaam al die scenes zouden verfilmen, petje af voor de acteurs.

Nu nog maken we af en toe nog flauwe grapjes met mijn vriendinnen onderling. Wat moet je meenemen op vakantie? Duck tape en touw want je weet nooit waar het goed voor is.. om vervolgens heel serieus te zeggen dat je met Duck tape echt alles wat kapot is weer vast kan maken en touw altijd handig is om mee te hebben.

Een maand geleden hoorde ik van een vriendin opeens dat deel 4 uit was. Eigenlijk een soort van kopie van het eerste deel maar dan vanuit Mr. Christian Grey zijn gedachten geschreven.

Die wilde ik ook en gelukkig kreeg ik hem voor mijn verjaardag van vriendinnen zodat ik direct aan de slag kon. Als ik een goed boek aan het lezen ben kan ik hem nooit wegleggen. Herkenbaar misschien? En ja hoor dit deel had ik in een week uitgelezen, daarna baal ik altijd dat ik zo snel lees want ik wil meer. Of dat er inzit is nog even wachten.

Grey

“In Christians eigen woorden, en door zijn gedachten, overpeinzingen en dromen, geeft E L James een verfrissend ander perspectief op de liefdesgeschiedenis die wereldwijd miljoenen lezers betoverde.”

Ik moet zeggen dat ook al kende ik deel 1 al van de oorspronkelijke serie, het blijft een meeslepend en spannend verhaal. Je krijgt een nog beter beeld van hoe ’50 tinten grijs’ Christian Grey wel niet is. Het stoort absoluut niet dat je de grote verhaallijn al kent want het voelt net alsof je alles weer voor het eerst beleefd en dat is in feite ook want nu lees je door een andere bril.

Heb je het boek nog niet? Voor maar 15 euro is hij onder andere te koop bij Bol.com . En heb jij de andere 3 delen nog niet gelezen? Je kunt nu ook een paperback kopen met alle 3 de delen erin.

 

 

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!