Bloghop met winacties! Mamablogger dag

Ja het is vandaag zo ver! De bloghop met winacties! 55 mamablogs om te ontdekken en om mee te doen met leuke winacties! En uiteraard doe ik ook mee met een leuke winactie. 

(Inter)Nationale Mamablogger dag

mama bloggersdag

Yvonne van  Kidzblogger.nl had meegedaan aan een Beautyblogger dag en kwam zodoende op het idee om er ook een voor mamabloggers te organiseren. De Nationale Mamablogger dag werd geboren. Er doen zelfs mamablogs uit België mee dus stiekem is het zelfs een Internationale mamablogger dag geworden.

Wie is MamaScrapelle?

Voor de nieuwe bezoekers die mijn blog nog niet kenden: Welkom op deze creatieve blog!

Mamablogger dag bloghop

Ik ben getrouwd (2011) en samen hebben wij een lieve dochter (2013).

DIY ijsjes knutselen

In het dagelijkse leven ben ik 4 dagen gastouder van kinderen tussen de o-4 jaar en af en toe heb ik ook wat oudere kindjes. Ik vind dit super leuk om te doen en mijn dochter van 3,5 jaar vindt het ook altijd erg gezellig als haar vriendinnetjes en vriendjes weer komen spelen. Ik ben vrij creatief en doe vaak leuke thema’s met de kinderen. Hier blog ik dan ook regelmatig over.

dikkie dik de zon de zee en de wind

Ook vind ik het erg leuk om boeken voor te lezen. Ik probeer elke 3 weken naar de bibliotheek te gaan om nieuwe boeken uit te zoeken en ik ontvang regelmatig leuke reviewexemplaren om uit te proberen op de kinderen.

uniek kraamcadeau bijtjes

Regelmatig heb ik leuke winacties op mijn blog staan.

aardbeienland speeltuin

En natuurlijk blog ik regelmatig over leuke uitstapjes die wij maken.

Wil je mij blijven volgen op mijn blog leuk! Je kunt mij ook volgen op Facebook, Twitter Instagram en Pinterest.

Bloghop met winacties

Zoals beloofd lopen er vandaag 55 winacties!

Je bent nu misschien wel op deze pagina belandt door de bloghop! Als dat zo is ben je via de blog van Esmeralda van Savethemama binnengekomen. Hier kun je meedoen met een winactie om een 1 A4 Desk pad, 1 A5 Daily notes blok, 1 notitieblok, 2 masking tape-jes te winnen. Leuk he!

Zelf heb ik natuurlijk ook een leuke winactie:

Win: Mijn schooljaren van Pauline Oud

Pauline Oud Mijn schooljaren

Ik heb voor onze dochter de complete serie dagboeken/ invulboeken van Pauline Oud. Nu ze 3,5 jaar is en bijna naar school gaat hoort daar natuurlijk ook Mijn schooljaren bij van Pauline Oud.

Mamablogger dag bloghop

Kan stiekem niet wachten tot ik deze pagina in kan vullen!

Dit boek is voor 4 tot 12 jaar en je kunt hier van alles in kwijt. Schoolreisjes en uitstapjes, pasfoto’s, wanneer het gebit gewisseld wordt en nog veel meer. Achterin staan zelfs extra pagina’s om verhaaltjes te schrijven om echt niet te vergeten.

Mamablogger dag bloghopPauline Oud Mijn schooljarenPauline Oud Mijn schooljarenMamablogger dag bloghop

Nu leek het mij erg leuk om zo’n exemplaar ook weg te geven aan de bloghoppende lezers!

Meedoen kan tot 24 september! Laat hieronder een reactie achter! Delen/Liken op Facebook en Twitter is niet verplicht maar altijd lief als je dat doet!

Bloghop je door?

Dit was het einde van mijn blogbericht, maar ik wil je graag doorsturen naar:

Cindy van Levenalsmama. Zij blogt over het moederschap  en bij haar kun je meedoen om iets handgemaakts te winnen van een nieuw te openen webshop. Spannend!

Veel plezier met bloghoppen vandaag!  En hopelijk tot vaker ziens op mijn blog! 

Disclaimer

 

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

81 Responses

 1. Ohhhh deze zou super leuk zijn voor mijn dochtertje die naar school toe gaat zeg! Alle bijzondere herinneringen die je er dan in kan zetten. Wat mooi om dat later terug te kunnen lezen zeg;) leuke winactie ? En wat leuk dat alle bloggers mee doen met een grote winactie. Grappig zo leer je ook andere leuke blogs kennen.

 2. Ik doe heel graag mee voor onze dochter die dit jaar is begonnen op school. Lijkt me super om een mooi boek voor haar bij te gaan houden.

 3. Wat een leuk idee zo’n boek voor school. Mijn dochtertje wordt volgende maand 4 en gaat dan ook naar school (ze kan niet wachten…al haar vriendinnetjes ziet ze een voor een vertrekken van het kinderdagverblijf naar school toe)

 4. Wat leuk!! Ik doe graag mee voor Ivy, haar eewrste schooljaar zit nog vers in mijn geheugen dus het is nog niet te laat, haha.

 5. Oh ik doe hier HEEEEEEEEL graag aan mee. Ik heb voor mijn zoontje ook altijd de boeken van Pauline Oud gebruikt maar deze was mij ontgaan. Deze zou perfect zijn om zijn verdere leventje vast te leggen!!!

 6. Onze spruit gaat nog lang niet naar school maar ook ik heb de hele set en we zijn nog deuk bezig in zijn opgroeiboek. Zijn brabbel boek en het crèche en oppas boek. Ideaal en heel leuk, deZe hoort Saar natuurlijk ook bij

 7. Ik doe graag mee voor mijn dochter Jara. Zij gaat na de herfstvakantie naar de basisschool. Zou het heel leuk vinden om deze bijzondere tijd bij te houden zodat ze dit later, hopelijk met veel plezier, terug kan lezen.

 8. Ik kende hem niet dit boek!
  Hij komt nog net op tijd voor ons. Onze zoon gaat bijna naar de basisschool (vet leuk!)

  Succes met je blog nog!

 9. Wat een leuke winactie!
  Ik heb ook al vele boekjes van Pauline Oud ingevuld, maar wist niet eens dat deze versie bestond. Dank voor de tip!
  Zou super leuk zijn voor onze zoon die nu net zijn eerste schoolweek in groepje 1 erop heeft zitten.

 10. Hop hop hop, ik kan niet stoppen met bloghoppen! Deze van Pauline Oud hebben we nog niet. Ben fan van haar invulboeken. Onze oudste gaat ook binnenkort naar de basisschool dus dat lijkt me wel wat.

 11. Wat een leuke prijs, t duurt nog wel even voordat ik in dit leuke boek kan beginnen, ben net 3 maandjes bezig in baby’s eerste jaar dus geef graag een moeder met een kindje wat al wel naar school gaat de kans… volgend jaar maar eerst t boek halen tot 4 jaar ?

 12. Deze is leuk zeg! Voor mijn oudste dochter ben ik inmiddels te laat, die is net 5 geworden, maar de jongste moet nog aan de basisschool gaan beginnen.

 13. Super leuk! Onze dochter is net 4 geworden en gaat nu dus een aantal weken naar school. Pauline Oud heeft een mooie stijl om allerlei herinneringen te bewaren!

 14. Aaaah, top zeg! Heel graag een kansje om zo onze invulboekjes van Pauline Oud verder aan te vullen, ze zijn dan ook echt leuk!

 15. Enorm leuke herinnering voor later! Onze dochter gaat binnenkort voor het eerst naar school en dit is dan wel heel erg leuk. ik doe daarom dan ook erg graag mee.

 16. Leuke winactie, wij zijn dol op de boekjes van Pauline Oud. Maar ik laat de winactie nu even voorbij gaan want voor mijn dochter duurt het nog wel even voor ze naar school gaat dus daar kan iemand anders al veel eerder wat mee 🙂

 17. Wat een leuke winactie! Hier maak ik heel graag een kansje op 🙂 Ik heb zo’n boekje ook bijgehouden toen mijn dochter net geboren was. Inmiddels is ze bijna 6 jaar oud en heb ik onlangs het boekje terug gelezen en dingen kwamen weer boven die ik compleet vergeten was!!
  Het bijhouden van de leuke ervaringen op school is echt een heel leuk idee! Ik wist niet dat dit er ook was 🙂
  Zou er graag mee aan de slag gaan voor mijn kids!!

 18. Wat een leuke winactie! Ik heb alle andere boeken van Pauline Oud ook maar deze nog niet. Mijn dochter gaat sinds enkele weken naar de basisschool en ik zocht al naar een mooi herinneringenboek. Deze lijkt me perfect, ik doe dus graag mee!

 19. Ik lees je Blog al langer met veel plezier. En ik doe dan ook graag mee met deze winactie. Mijn zoontje is ook al 3, dus het lijkt me geweldig om dit boekje samen met hem in te vullen tijdens zijn schooldagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.