Bloghop met winacties! Mamablogger dag

Ja het is vandaag zo ver! De bloghop met winacties! 55 mamablogs om te ontdekken en om mee te doen met leuke winacties! En uiteraard doe ik ook mee met een leuke winactie. 

(Inter)Nationale Mamablogger dag

mama bloggersdag

Yvonne van  Kidzblogger.nl had meegedaan aan een Beautyblogger dag en kwam zodoende op het idee om er ook een voor mamabloggers te organiseren. De Nationale Mamablogger dag werd geboren. Er doen zelfs mamablogs uit België mee dus stiekem is het zelfs een Internationale mamablogger dag geworden.

Wie is MamaScrapelle?

Voor de nieuwe bezoekers die mijn blog nog niet kenden: Welkom op deze creatieve blog!

Mamablogger dag bloghop

Ik ben getrouwd (2011) en samen hebben wij een lieve dochter (2013).

DIY ijsjes knutselen

In het dagelijkse leven ben ik 4 dagen gastouder van kinderen tussen de o-4 jaar en af en toe heb ik ook wat oudere kindjes. Ik vind dit super leuk om te doen en mijn dochter van 3,5 jaar vindt het ook altijd erg gezellig als haar vriendinnetjes en vriendjes weer komen spelen. Ik ben vrij creatief en doe vaak leuke thema’s met de kinderen. Hier blog ik dan ook regelmatig over.

dikkie dik de zon de zee en de wind

Ook vind ik het erg leuk om boeken voor te lezen. Ik probeer elke 3 weken naar de bibliotheek te gaan om nieuwe boeken uit te zoeken en ik ontvang regelmatig leuke reviewexemplaren om uit te proberen op de kinderen.

uniek kraamcadeau bijtjes

Regelmatig heb ik leuke winacties op mijn blog staan.

aardbeienland speeltuin

En natuurlijk blog ik regelmatig over leuke uitstapjes die wij maken.

Wil je mij blijven volgen op mijn blog leuk! Je kunt mij ook volgen op Facebook, Twitter Instagram en Pinterest.

Bloghop met winacties

Zoals beloofd lopen er vandaag 55 winacties!

Je bent nu misschien wel op deze pagina belandt door de bloghop! Als dat zo is ben je via de blog van Esmeralda van Savethemama binnengekomen. Hier kun je meedoen met een winactie om een 1 A4 Desk pad, 1 A5 Daily notes blok, 1 notitieblok, 2 masking tape-jes te winnen. Leuk he!

Zelf heb ik natuurlijk ook een leuke winactie:

Win: Mijn schooljaren van Pauline Oud

Pauline Oud Mijn schooljaren

Ik heb voor onze dochter de complete serie dagboeken/ invulboeken van Pauline Oud. Nu ze 3,5 jaar is en bijna naar school gaat hoort daar natuurlijk ook Mijn schooljaren bij van Pauline Oud.

Mamablogger dag bloghop

Kan stiekem niet wachten tot ik deze pagina in kan vullen!

Dit boek is voor 4 tot 12 jaar en je kunt hier van alles in kwijt. Schoolreisjes en uitstapjes, pasfoto’s, wanneer het gebit gewisseld wordt en nog veel meer. Achterin staan zelfs extra pagina’s om verhaaltjes te schrijven om echt niet te vergeten.

Mamablogger dag bloghopPauline Oud Mijn schooljarenPauline Oud Mijn schooljarenMamablogger dag bloghop

Nu leek het mij erg leuk om zo’n exemplaar ook weg te geven aan de bloghoppende lezers!

Meedoen kan tot 24 september! Laat hieronder een reactie achter! Delen/Liken op Facebook en Twitter is niet verplicht maar altijd lief als je dat doet!

Bloghop je door?

Dit was het einde van mijn blogbericht, maar ik wil je graag doorsturen naar:

Cindy van Levenalsmama. Zij blogt over het moederschap  en bij haar kun je meedoen om iets handgemaakts te winnen van een nieuw te openen webshop. Spannend!

Veel plezier met bloghoppen vandaag!  En hopelijk tot vaker ziens op mijn blog! 

Disclaimer

 

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!