Bloghop met Valentijn From Bloggers with love

Valentijn. Voor de een een commerciële dag waar je absoluut niet mee geassocieerd wil worden en voor de ander een hele romantische dag vol hartjes, bloemen en chocolade. In welke uiterste je ook zit je kunt er niet omheen. Vandaag 14 februari is het de dag van de liefde en de dag dat 24 bloggers with love jou graag een winkans geven op iets bijzonders.  

Bloggers with Love

Klinkt wel heel liefdevol toch de titel Bloggers with love, en eigenlijk is dat ook wel zo. Wij bloggers schrijven met heel veel liefde onze verhalen, testen producten uit waar wij graag onze eerlijke ongezouten mening over loslaten en laten onze volgers graag kans maken op een leuk prijsje. Vandaar dat het weer eens tijd werd voor een leuke bloghop met Valentijn.

Bloghop voor Valentijn

Amanda van Kiddowz.net heeft deze bloghop voor Valentijn georganiseerd. Er doen maar liefst 24 Bloggers with love mee waar je bij alle 24 kans maakt op een mooie prijs.

Wie weet kom je nu wel binnen via de blog van Annelore compleetgeluk. Op haar blog vind je leuke tips om eruit op te gaan met het gezin in België, heerlijke recepten en knutselprojecten om te doen met kids.

Als je inderdaad binnenkomt via Annelore is het wel leuk om mij even kort voor te stellen voor ik de Bloghop voor Valentijn prijs laat zien die je bij mij kunt winnen.

Wie is MamaScrapelle?

Voor de nieuwe bezoekers die mijn blog nog niet kenden: Welkom op deze creatieve mamablog!

Ik ben getrouwd (2011) en samen hebben wij een lieve dochter (2013). Zoals je ziet alledrie brildragend!

valentijn raamhanger

In het dagelijkse leven ben ik 3 dagen gastouder van kinderen tussen de o-4 jaar en af en toe heb ik ook wat oudere kindjes. Ik vind dit super leuk om te doen en mijn dochter van 4,5 jaar vindt het ook altijd erg gezellig als haar kleine broertjes en zusjes er zijn. Ik ben vrij creatief en doe vaak leuke thema’smet de kinderen. Hier blog ik dan ook regelmatig over.

Daarnaast doe ik bemiddelingswerk voor een gastouderbureau en blog ik!

woezel en pip ik vind jou zo lief

Ook vind ik het erg leuk om boeken voor te lezen. Ik probeer elke 3 weken naar de bibliotheek te gaan om nieuwe boeken uit te zoeken en ik ontvang regelmatig leuke reviewexemplaren om uit te proberen op de kinderen. Hier schrijf ik dan ook regelmatig over!

Bloghop voor Valentijn

Regelmatig heb ik leuke winacties op mijn blog staan.

aardbeienland speeltuin

En natuurlijk blog ik regelmatig over leuke uitstapjes die wij maken.

Wil je mij blijven volgen op mijn blog leuk! Je kunt mij ook volgen op FacebookTwitter Instagram en Pinterest.

 

Bloghop voor Valentijn winactie

bloggers with love

Ik heb lang nagedacht over een prijs die ik weg wilde geven. Normaal regel ik een sponsor namelijk maar dit kwam er dit keer niet van doordat mijn gezondheid een beetje flink in de weg zit/zat. Dus ben ik gaan denken waar ik nou erg blij van wordt. Hoe ik mijzelf liefde geef. Want weet je er zijn zoveel alleenstaande mama’s en papa’s. En echte quality Me Time is zo enorm belangrijk dat ik graag wat badkamer geheimen van mij zelf deel waaruit mijn winactie is voortgekomen. (ps. zo spannend is het niet hoor haha verwacht geen 50 tinten grijs..)

Elke vrijdagavond sta ik namelijk heerlijk lang onder de douche en in de badkamer. De andere ochtenden dat ik douche ( of avonden) is het meestal even snel snel of ik sta met dochterlief onder de douche waardoor je moet vechten om een beetje warm water 🙂 Maar op vrijdagavond dan is de badkamer van mij! Een lekker maskertje op mijn gezicht en genieten van rust! Mijn favoriete producten zijn de Hammam lijn van Rituals en Bio oil op deze avond. Van top tot teen scrub ik mij met het badzout waarna ik eindig met de heerlijke douchefoam. Beide van de Hammam lijn van Rituals dus.

Uit de douche smeer ik me van top tot teen lekker in met Bio Oil. In het begin gebruikte ik deze nog voor mijn littekens maar de Bio Oil is ook zeer geschikt voor een droge huid! Na zo’n scrub beurt staat je huid te springen om een heerlijk voedende olie en daar is Bio Oil zeer geschikt voor. Een lekker zacht glimmend babyhuidje kruipt daarna lekker op de bank met een glas rode wijn en een serie of filmpje. Voel je de liefde!?!

Wat kun je winnen?

Ik geef deze set van Rituals Hammam weg ter waarde van €29,50 Hierin zitten: 1 X The Ritual of Hammam Black Soap, 1 X The Ritual of Hammam Body Mud 70ml, 1 X The Ritual of Hammam Foaming Shower Gel, 1 X The Ritual of Hammam Hot Scrub 125g

Laat hieronder een reactie achter met een geldig emailadres zodat ik contact met je op kan nemen.

♥Volg MamaScrapelle op Facebook en/of Instagram en/of Twitter ♥

♥ reageren en liken op Facebook en Instagram vind ik super lief ♥  

 

Bloghop je door?

Ik verwijs je nu door naar de blog van Jolanda van Zazazoo.nl. Een echte lifestyleblog met lekker veel Fashion en Beauty. Jolanda verwijst jou weer door naar een volgende blog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Valentijnshop volbracht!

Veel plezier met bloghoppen bij de andere Bloggers With love!  En hopelijk tot vaker ziens op mijn blog! 

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!