Bloghop met Valentijn From Bloggers with love

Valentijn. Voor de een een commerciële dag waar je absoluut niet mee geassocieerd wil worden en voor de ander een hele romantische dag vol hartjes, bloemen en chocolade. In welke uiterste je ook zit je kunt er niet omheen. Vandaag 14 februari is het de dag van de liefde en de dag dat 24 bloggers with love jou graag een winkans geven op iets bijzonders.  

Bloggers with Love

Klinkt wel heel liefdevol toch de titel Bloggers with love, en eigenlijk is dat ook wel zo. Wij bloggers schrijven met heel veel liefde onze verhalen, testen producten uit waar wij graag onze eerlijke ongezouten mening over loslaten en laten onze volgers graag kans maken op een leuk prijsje. Vandaar dat het weer eens tijd werd voor een leuke bloghop met Valentijn.

Bloghop voor Valentijn

Amanda van Kiddowz.net heeft deze bloghop voor Valentijn georganiseerd. Er doen maar liefst 24 Bloggers with love mee waar je bij alle 24 kans maakt op een mooie prijs.

Wie weet kom je nu wel binnen via de blog van Annelore compleetgeluk. Op haar blog vind je leuke tips om eruit op te gaan met het gezin in België, heerlijke recepten en knutselprojecten om te doen met kids.

Als je inderdaad binnenkomt via Annelore is het wel leuk om mij even kort voor te stellen voor ik de Bloghop voor Valentijn prijs laat zien die je bij mij kunt winnen.

Wie is MamaScrapelle?

Voor de nieuwe bezoekers die mijn blog nog niet kenden: Welkom op deze creatieve mamablog!

Ik ben getrouwd (2011) en samen hebben wij een lieve dochter (2013). Zoals je ziet alledrie brildragend!

valentijn raamhanger

In het dagelijkse leven ben ik 3 dagen gastouder van kinderen tussen de o-4 jaar en af en toe heb ik ook wat oudere kindjes. Ik vind dit super leuk om te doen en mijn dochter van 4,5 jaar vindt het ook altijd erg gezellig als haar kleine broertjes en zusjes er zijn. Ik ben vrij creatief en doe vaak leuke thema’smet de kinderen. Hier blog ik dan ook regelmatig over.

Daarnaast doe ik bemiddelingswerk voor een gastouderbureau en blog ik!

woezel en pip ik vind jou zo lief

Ook vind ik het erg leuk om boeken voor te lezen. Ik probeer elke 3 weken naar de bibliotheek te gaan om nieuwe boeken uit te zoeken en ik ontvang regelmatig leuke reviewexemplaren om uit te proberen op de kinderen. Hier schrijf ik dan ook regelmatig over!

Bloghop voor Valentijn

Regelmatig heb ik leuke winacties op mijn blog staan.

En natuurlijk blog ik regelmatig over leuke uitstapjes die wij maken.

Wil je mij blijven volgen op mijn blog leuk! Je kunt mij ook volgen op FacebookTwitter Instagram en Pinterest.

Bloghop voor Valentijn winactie

bloggers with love

Ik heb lang nagedacht over een prijs die ik weg wilde geven. Normaal regel ik een sponsor namelijk maar dit kwam er dit keer niet van doordat mijn gezondheid een beetje flink in de weg zit/zat. Dus ben ik gaan denken waar ik nou erg blij van wordt. Hoe ik mijzelf liefde geef. Want weet je er zijn zoveel alleenstaande mama’s en papa’s. En echte quality Me Time is zo enorm belangrijk dat ik graag wat badkamer geheimen van mij zelf deel waaruit mijn winactie is voortgekomen. (ps. zo spannend is het niet hoor haha verwacht geen 50 tinten grijs..)

Elke vrijdagavond sta ik namelijk heerlijk lang onder de douche en in de badkamer. De andere ochtenden dat ik douche ( of avonden) is het meestal even snel snel of ik sta met dochterlief onder de douche waardoor je moet vechten om een beetje warm water 🙂 Maar op vrijdagavond dan is de badkamer van mij! Een lekker maskertje op mijn gezicht en genieten van rust! Mijn favoriete producten zijn de Hammam lijn van Rituals en Bio oil op deze avond. Van top tot teen scrub ik mij met het badzout waarna ik eindig met de heerlijke douchefoam. Beide van de Hammam lijn van Rituals dus.

Uit de douche smeer ik me van top tot teen lekker in met Bio Oil. In het begin gebruikte ik deze nog voor mijn littekens maar de Bio Oil is ook zeer geschikt voor een droge huid! Na zo’n scrub beurt staat je huid te springen om een heerlijk voedende olie en daar is Bio Oil zeer geschikt voor. Een lekker zacht glimmend babyhuidje kruipt daarna lekker op de bank met een glas rode wijn en een serie of filmpje. Voel je de liefde!?!

Wat kun je winnen?

Ik geef deze set van Rituals Hammam weg ter waarde van €29,50 Hierin zitten: 1 X The Ritual of Hammam Black Soap, 1 X The Ritual of Hammam Body Mud 70ml, 1 X The Ritual of Hammam Foaming Shower Gel, 1 X The Ritual of Hammam Hot Scrub 125g

Laat hieronder een reactie achter met een geldig emailadres zodat ik contact met je op kan nemen.

♥Volg MamaScrapelle op Facebook en/of Instagram en/of Twitter ♥

♥ reageren en liken op Facebook en Instagram vind ik super lief ♥  

Bloghop je door?

Ik verwijs je nu door naar de blog van Jolanda van Zazazoo.nl. Een echte lifestyleblog met lekker veel Fashion en Beauty. Jolanda verwijst jou weer door naar een volgende blog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Valentijnshop volbracht!

Veel plezier met bloghoppen bij de andere Bloggers With love!  En hopelijk tot vaker ziens op mijn blog! 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

68 Responses

 1. Wat een verwennerij! Leuke actie, liefde begint inderdaad met houden van jezelf! 😉 Ik doe mee
  Groetje ilsiee

  • Leuk en ik doe heel graag mee….
   Omdat ik een gebroken pols heb en wekenlang in het gips zit en niets kan…
   Bl.: chucky1012

   Twitter: chucky1012

   Insta.: @chucky1012

   Fb.: Ike Hassankhan

   Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

   Google+: Beautyandfashionvlogs ByIke

   Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

   Em.: dots_223@hotmail

   Fijne avond 😉

 2. Hopelijk gaat het nu wat beter met je gezondheid? Wat een heerlijk cadeau zeg! Ik maak graag kans voor mijn zwangere zus die vandaag 40 weken en 3 dagen zwanger is. Ze zal het vast heerlijk vinden zodra ze straks weer in bad mag 🙂

 3. Altijd leuk deze bloghops! Wat een heerlijk pakket om te winnen zeg! Ik waag uiteraard een gokje. 39+3 zwanger en de rituals vliegt er momenteel doorheen haha.

 4. Tegen zo’n leuke winactie zeg ik geen nee! Ons eerste kindje komt in april en sinds kort heb ik allemaal uitslag op mijn buik, volgens de dokter is het het begin van striemen en moet ik smeren, smeren, smeren. Als het dan nog eens lekker ruikt, zoals de producten van Rituals is dat mooi meegenomen!

 5. Hopelijk ben je intussen wel weer helemaal fit! Ik doe graag mee aan je heerlijke giveaway voor de leuke valentijnsblog. Ik ben gelukkig niet ziek, nog geen griep tot nog toe maar moet wel volgende week geopereerd worden en dan zorg ik zeker dat ik een beetje xtra lief voor mezelf ben

 6. Dit is echt een mega fijn cadeau. Ook voor mij is de badkamer een plek waar ik even heerlijk tot rust kan komen. En zeker als je zulke fijne rituals producten mag gebruiken.

 7. En de Hammam nog wel?? die is zo lekker!!? haha de badkamer is mijn momentje even alleen zonder kinderen om mij heen? niet gedacht voor dat ik kinderen had,dat ik zo van mijn badkamer ging houden? ik ga duimen voor het heerlijke hammam pakket??

 8. Wat leuk een bloghop voor Valentijnsdag! Weet nog dat ik destijds bij de oud en nieuw bloghop ook meegedaan heb, heb toen heel wat leuke blogs ‘ontdekt’ die ik ben blijven volgen, dus ik ga ook dit keer weer het rondje. Natuurlijk hoop ik ook op een beetje extra geluk vergeleken met toen! 😉

  Naar een Hammam ben ik nog nooit geweest, maar ik ben gék op Rituals!!! Ik doe dus erg graag mee aan deze winactie! 😀

 9. Zo zalig al die verwenspulletjes die te winnen zijn in deze bloghop! <3 Ik doe dus ook heel graag mee voor dit mooie ritualspakket! 😀

 10. Oh superheerlijk cadeau! Fijn om wat me-time te kunnen creeëren hiermee. Graag doe ik mee aan deze romantische bloghop.

 11. Ik wil wel weer eens meeloten. 🙂 Sinds twee maanden ben ik mama van een klein jongetje. En hoe leuk ik het ook vind, ik geniet nou extra van het kwartiertje rust onder de douche. 😉 Zo’n setje van Rituals is dus zeker welkom!

 12. Ohhh…Dat klinkt heerlijk! ? Goed idee zo’n ritueel! Dat ga ik ook maar eens invoeren! ? En met Rituals zou dat een extra feestje zijn! ?

 13. De rituals hammam set ziet er fijn uit! Ik ben gek op de kleur van de verpakking en Rituals ruiken zo lekker. Ik heb de Hammam nog nooit geprobeerd, dus ik ben erg benieuwd.
  Ik maak graag kans op het pakket.

 14. Dat is nog eens lekker. Slaap al weken maar een paar uur en niet eens achter elkaar. Mijn dochtertje van 4 maanden houdt mij wakker. Een relax dagje in de badkamer zou heerlijk Zijn!

 15. Wat een heerlijke prijs zeg. Ik houd van Rituals, maar koop het nooit voor mezelf, hoe tof zou het zijn als ik deze zou winnen

 16. Dit is zo herkenbaar. Ik vind het heerlijk om na een lange week werken lekker lang te gaan douchen en al het werk van mij af te spoelen. Ik geniet ervan om mijzelf lekker te scrubben en daarna een sopje met een lekkere geur. Na het douchen smeer ik mij in met bodylotion en dan ben ik klaar om van mijn weekend te genieten!

 17. Leuk om te lezen over je badkamergeheim. Ook zo herkenbaar. Ook ik claim af en toe onze badkamer. Dan is die ruimte ook echt even van en voor mij.
  Maak ook graag kans op dit heerlijke pakket.

 18. Oh, dit is mijn lievelingslijn van Rituals! Ik ga meteen beginnen met duimen, want ik doe graag mee met deze winactie.

 19. O heerlijk is rituals he! Zoetermeer heeft gewoon een eigen winkel. Te gek en ik krijg regelmatig van die heerlijke kados tijdens feestdagen enzo.
  Weetje wat zo lekker is van deze geur het is voor mannen en vrouwen. Ik doe dus mee. Voor mijzelf maar ook voor manlief. Lekker samen in de douche vind ik ook quality time ??

 20. Heerlijk ik doe graag mee met deze actie. Klinkt goed zo’n verwenmomentje voor jezelf. Ik heb 1 keer een oranje fles gebruikt van Rituals die vond ik niet lekker. Benieuwd naar deze!

 21. Op mijn vrije dag vrijdag plan ik altijd een me-time voor mezelf in de badkamer. Een gezichtsmaskertje op. Lekker uitgebreid gaan in bad. Scrubben en daarna me insmeren met een bodybutter. Mijn huid wordt er lekker zacht van.

 22. I LOVE RITUALS !!!
  In het weekend probeer ik altijd wat me-time in te plannen en dan neem ik een maskertje of een bad, lees een lekker tijdschrift en laad me op.
  HEERLIJK !!!

 23. Rituals! Magische woord! Ik doe graag mee en ben je gaan volgen op Facebook en insta.
  Jij bent echt een super bezige bij ?

 24. Wat heerlijk dat je elke vrijdagavond een verwen avondje voor jezelf hebt. Ik maak graag kans op dit heerlijke pakket van Rituals.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen), Twitter (_liekeee) en Instagram (liekevv24)

 25. Heel erg leuk 🙂 een momentje heerlijk in bad is voor mij ook gewoon het toppunt van ontspannen& relaxen. met een kop thee en een boekje er bij, perfect

 26. Wat een heerlijke actie zeg; dat is nog eens echt genieten! ik doe graag mee en volg uiteraard via fb. liefs melissa

 27. Hoi Ellen, leuk jou hier tegen te komen met de Bloghop!
  Hopelijk gaat het weer wat beter met je gezondheid, want het klinkt wel erg pittig om zo alle ballen hoog te moeten houden. Super goed dat je vitamine D en B12 extra slikt ondanks de bloeduitslagen! Misschien zou een extra vitamine C boost je nog kunnen helpen? Tussen de 1000 en 3000mg doet niet veel voor je lijf, dus het is het beste om eronder of erboven te blijven zitten. Ascorbinezuur is de best opneembare variant Vitamine C mits je geen darmproblemen hebt. Anders Ascorbyl Palmitaat van b.v. AOV. Zelf zet ik ook 2x per week B12 injecties, maar bij mij is wel ietsje anders omdat ik chronisch ziek ben 😉 En misschien kunnen zink(methionine) tabletten (Bonusan) of magnesium(spray) je nog helpen voor meer energie? Kijk maar of je hier iets aan hebt, good luck!
  Ik maak Dolgraag een Kansje, geen betere verwennerij dan een Rituals momentje!
  Liefs, Saskia

 28. Wat heerlijk! Ik ben gek op rituals. Deze geur ken ik nog niet. Dus zou super zijn om hem eens uit te proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.