Blij met de Ikea Delft

Vorige week donderdag gingen wij naar de Ikea Delft. Nog weer wat laatste spullen voor mijn woning die wij gaan verhuren en ook om een werkblad te bestellen.

Nadat wij een flinke tijd bij de Ikea werkbladen hadden gestaan om te kijken besloten wij eerst even een hapje te gaan lunchen.

Omi was mee en in de rij die snel voorbij ging werd dochter even rusteloos. Nadat zij haar van haar zweedse balletjes met frietjes had genoten kon zij heerlijk spelen terwijl wij rustig door aten. Manlief genoot van een heerlijke Mixed Grill die voor een zeer vriendelijke prijs wordt aangeboden. Omi en ik namen de Zweedse balletjes. Waar je vroeger nog standaard cranberriesaus op je bord kreeg kun je deze nu zelf opscheppen. Heerlijk!

Wij overlegden ondertussen druk tussen het kiezen van een Ikea werkblad met levertijd van 3-5 weken of een andere keukenboer die een levertijd van 2-4 weken had. Al snel besloten wij toch voor Ikea te gaan die vele malen goedkoper was.

Terug naar de keukenafdeling en binnen no time hadden wij dit geregeld. Ik had thuis alle maten al goed opgemeten waardoor het blad snel besteld kon worden.

Op naar de Kassa!

En daar werd dochterlief weer even rusteloos. Papa besloot om een spelletje met haar te doen en hierbij rende ze pardoes tegen een meneer op die met een spiegel in zijn hand in de rij stond.

Dochterlief huilen en gillen, manlief gillen naar mij dat er bloed was en dat ik moest helpen. Snel graaide ik de luiertas uit mijn schoonmoeder haar handen en pakte wat lotiondoekjes die voor het grijpen lagen.

Op dat zelfde moment stopte de dame achter de kassa direct met haar werkzaamheden en liep rustig op dochterlief af om te beoordelen wat er was gebeurd. Ze liep snel weer naar haar kassa en deed een oproep voor BHV’ers en binnen 2 tellen stonden er twee mensen bij de kassa om dochterlief en papa mee te nemen.

Ik was gelukkig snel aan de buurt en bedankte de dame achter de kassa snel voor haar snelle handelen en oplettendheid. Omi bleef bij de boodschappen en ik liep de kamer snel in.

Daar zat ze dan bij papa op schoot met een beertje in haar hand en een grote koeldoek op haar hoofdje met betraande oogjes. Je moederhart gaat op dat moment alle kanten op. Een beveiliger wilde wat gegevens noteren om later contact op te nemen om te horen hoe het met onze dochter was afgelopen.

knuffelhartebeertje

Ik vroeg de BHV’er uit of hij de wond had schoongemaakt en of hij dacht dat het gelijmd moest worden. Hij vertelde mij dat ze het alleen met water schoonmaken voor de eerste hulp en dat de huisarts of Eerste Hulp van het ziekenhuis verder moesten oordelen wat er was gebeurd.

Nadat de 10 minuten koelen voorbij waren mocht ze weer met ons mee naar huis. Het knuffelbeertje mocht mee en wij kregen ook nog eens 4 bonnen om een softijsje te halen. Wij zeiden direct dat wij er maar 1 nodig hadden voor dochterlief maar werden afgepoeierd dat ze voor ons allemaal waren.

Snel naar de huisarts en daar uit voorzorg omdat het toch wel bleef bloeden twee hechtpleisters op haar wenkbrauw. Daar kreeg ze ook nog eens een sticker omdat ze zo rustig bleef zitten.

sticker huisarts

Dit gebeurde op een donderdagmiddag en zaterdagmiddag werden wij al gebeld door de Ikea klantenservice hoe het met haar ging en of er iets was wat Ikea beter had kunnen doen.

Uh NEE wij waren echt superblij met de snelle hulp de massale opkomst van BHV’ers die op de oproep af waren gekomen ( stonden er 6 in dat kleine kamertje) en de goede zorg voor onze dochter.

hechtpleister

Natuurlijk mag je verwachten dat dit voor zo’n groot bedrijf allemaal vanzelfsprekend is, maar toch waren wij verrast en erg blij hoe serieus ze met zo’n klein ongeval omgingen.

Dochterlief maakt het overigens goed. Ze melde aan iedereen die het horen wilde dat ze tegen een spiegel was gebotst en dat ze geen pijn had. Het korstje is er vanmiddag afgevallen dus nu wachten hoe het gaat helen.

kadootje souza

Daarbij kreeg ze bij thuiskomst ook nog eens een leuk pakketje van Souza.. blogje volgt ­čśë

Heb jij ook ooit zoiets meegemaakt in een grote winkel? Of juist het tegenovergestelde?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.