Bing in de bios! Win kaarten

Kennen jullie Bing al? Het lieve konijntje Bing is een rijzende ster op Zappelin en Ketnet en vanaf 21 april kan je Bing in de bios tijdelijk bewonderen op het grote doek, in alle 21 Vue bioscopen in Nederland: Zeven favoriete afleveringen, interactieve spelletjes, meezingliedjes en – je gelooft ’t niet – je eigen Bing oren bij elk toegangskaartje!

Om het hoekje, hier niet ver vandaan…

Bing is een jongetje van 3 jaar, speels, vol energie en nieuwsgierig. Een echte peuter die alles wil uitproberen! Soms gaat dat ook wel eens mis… maar dan is Flop er. Die zorgt altijd dat alles weer op zijn pootjes terecht komt. Je kunt de natuur verkennen met Amma en spelletjes spelen in het park met Pando.

In de TV Serie van Bing gaat het om de GROTE verhalen in de kleine momenten van het leven van een peutertje. Vol vrolijkheid en kleine verdrietjes, herkenbaar voor iedereen. Leren delen, je favoriete speeltje kwijtraken, de natuur ontdekken… Bing maakt het allemaal mee, samen met Flop en zijn vriendjes.

En dat is precies de reden waarom Bing zo populair is. Want peuters zitten helemaal in de wereld van het leren delen, en speelgoed wat kwijt raakt. Soms raakt speelgoed ook kapot en dat kan gebeuren door zichzelf of door een ander kindje. Hoe ga je daar mee om? Ook gaan peuters van een lange tijd in de kinderwagen op hun benen de wereld ontdekken. Lekker zelf lopen in het bos en blaadjes, takjes, veertjes en andere schatten uit de natuur oprapen.

Bing is bekroond met vele prijzen, waaronder die van beste pre-school programma op de Engelse televisie en een Emmy Award.

Trailer Bing in de bios

De trailer van Bing in de bios vind je hier: https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=le8ypUefA4c

Mini Morning

Speciaal voor de allerkleinsten heeft Vue cinema’s de mini morning. Waar nu de film Bing in de bios draait. Net zoals in andere bekende bioscopen zijn deze speciale kindervoorstellingen helemaal ingericht om je kind op zijn gemak te laten zijn. Naar de bioscoop gaan is immers al spannend genoeg! De lichten zijn gedempt zodat ze mama of papa goed kunnen zien. Het geluid staat wat zachter en na afloop krijgt je kind een heus filmdiploma! Ik weet nog goed hoe dochterlief haar eerste keer bioscoop was! En ze was zo trots met haar diploma 🙂

Bing online

Bing heeft sinds kort ook zijn eigen Nederlandstalige YouTube kanaal, dat explosief groeit. En Bing zit ook al op Facebook: Laat de beheerders van Facebook er maar niet achter komen dat een 3 jarig konijntje al een eigen account heeft 🙂

Winactie

Ik mag toegangskaarten voor 1 gezin weggeven om naar Bing in de bios te gaan! Let op! De film draait exclusief in Vue bioscopen!

  • Ken jij Bing al?
  • Welk schatjes neem jij mee naar Bing in de bios?
  • Volg BingBunny. en Mamascrapelle op Facebook
  • Delen, taggen van vrienden en liken is lief!
disclaimer
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.