Bij Kikker thuis met speelset en winactie!

Het is de kikkertiendaagse en hoe leuk is het om bij kikker thuis eens binnen te kijken en zelf te kunnen spelen met kikker en zijn vrienden Rat, Haas, Beer, Eend en Varken. Misschien ben je al eens in het kinderboekenmuseum geweest en heb je de wereld van Kikker al in het groot meegemaakt. Nu kun je in het klein bij kikker thuis spelen en ook nog eens deze set winnen! 

Bij Kikker thuis

Welk kind kent het huisje van Kikker niet? Kikker heeft het fijnste huis van de hele wereld en zijn vrienden komen ook graag bij hem langs.

Het is vroeg in de ochtend en de zon schijnt. Kikker weet het zeker: het wordt een mooie dag! Samen met Beertje maakt hij zijn huis schoon, want hij verwacht zijn vriendjes. Er wordt hout gepakt voor bij de kachel, de tafel wordt gedekt want Varken heeft vast een lekkere taart gebakken en de bezem en emmer water worden buiten gezet want anders struikelen de vriendjes er nog over.

De vrienden hebben de hele dag een heerlijke dag met lekker eten en tikkertje spelen. Maar dan is het toch echt tijd om naar huis te gaan. Het boekje is uit.

Op bezoek bij Kikker thuis

bij kikker thuis

Niet getreurd! Je kunt op bezoek bij kikker thuis maar dan moet je wel even zijn huisje in elkaar zetten. Dit is met de hulp van een volwassene zo gedaan. Er zit geen beschrijving bij maar dat is niet nodig. Al hield ik zelf wel 1 voetstukje over, maar die zit er vast voor reserve in. ( want ik kan niet ontdekken waar hij moet haha).

Bij de set zitten losse figuurtjes van Kikker en zijn vriendjes zodat kinderen de verhaaltjes na kunnen spelen. Zo werden de bezem en de emmer ook echt buiten het huis gezet en de voorraad hout moest ook buiten staan van de kinderen.

Wat vinden wij er van?

bij kikker thuis

Van mij mag hier een hele lijn van komen met van elk dier zijn eigen huisje en de vijver en het bos erbij. Super leuk!! Alle kinderen hier zijn fan van de boekjes van Kikker en het flapjesboek is daarmee de absolute favoriet. Het huis van kikker is dan ook zeer welkom en ik hoop dat Max Velthuijs deze lijn dan ook verder gaat uitbreiden.

Win bij kikker thuis en speelset

Van Uitgeverij Leopold mag ik een speelset met boek weggeven aan een van mijn volgers.

Wat mag je hiervoor doen?

 • Laat hieronder weten wat jouw favoriete boek van Kikker is
 • Voor wie je mee doet
 • Laat een geldig emailadres achter zodat ik contact met je op kan nemen
 • Volg MamaScrapelle op Facebook en/of Instagram en/of Twitter
 • Liken en delen is niet verplicht maar vind ik wel super lief
 • Meedoen kan tot tweede paasdag
 • Winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt bekend gemaakt op de winnaars pagina.

Specificaties

Auteur:         Max Velthuijs

Uitgeverij:    Leopold

ISBN:              9789025874667

Prijs:               Bij Kikker thuis (boek en speelset) voor €12.99 o.a. te koop bij Bol via mijn affiliatelink

Pagina’s:       24 pagina’s

Datum:          Verschenen in maart 2018

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

21 Responses

 1. Kikker en een heel bijzondere dag is hier populair bij Sara en Gijs. Ik zou ze graag verwennen met deze mooie speelser, zodat ze de gelezen boeken kunnen naspelen.

 2. Wij (ik ben gastouder, met een hoop lieve kindjes over de vloer) zijn stapeldol op Kikker, heb de kinderslaapkamer zelfs in een kikkerkamer getoverd, met kikkerbehang, kikkergordijnen én natuurlijk alle bijbehorende knuffels…?
  We hebben het vrolijke voorleesboek van Kikker en dat is méér dan favoriet! ??

 3. Moeilijk alle boeken van kikker zijn mooi maar Kikker en eend is een van mijn favorieten. Ik doe mee voor de kleuters van basisschool het Vlot in Vlissingen.

 4. Wij zijn in het bezit van ‘Kikker en de vreemdeling’, erg leuk. Wij maken graag kennis met de andere boeken van Kikker.
  Ik doe graag mee voor mijn dochter.

 5. Wij lezen nu kikker is bang, omdat Tyler ‘s avonds in bed bang is. Ik doe graag mee voor Tyler want hij is sinds kort helemaal fan van kikker

 6. Hier is ‘het vrolijke voorleesboek van Kikker’ favoriet! Dus zat verhaaltjes tot ons beschikking om na te spelen! Wat een super leuke prijs zeg! Lijkt me heel leuk om de verhaaltjes wat levendiger te maken. Ik doe mee voor mijn zoontje. Ik volg je pagina op facebook. Groetjes, Monique

 7. Kikker is ongeduldig is momenteel favoriet bij mijn zoon. Hij zal heel blij worden van deze prijs. Hij vindt het heerlijk om alles na te spelen.

 8. Super leuk!
  Ik doe heel graag mee voor ons dochtertje.
  Ze kijkt graag Kikker op televisie maar heeft er alleen maar een kleurboek van.
  Dit zou een super leuk cadeautje zijn!

 9. Leuk! Wij hebben ‘Ik ben kikker’ en die vinden Lennon en Lily helemaal geweldig… moeders ook hoor 😉 Ik doe dus graag mee voor L&L.

 10. Kikker is verliefd is mijn favoriete boek. Kreeg hem op onze trouwdag van een lieve vriendin. Nu is onze dochter van bijna 7 jaar al jaren kikkerfan. Zij is dan ook de gelukkige als ik het boek win.

 11. Het boekje Kikker en de vreemdeling is mijn favoriet. Omdat iedereen wel eens de vreemdeling is, of de vreemdeling ontmoet.
  De boeken lees ik graag voor aan mijn zoon, mijn dochters lezen het trouwens ook graag aan hem voor.

 12. Kikker en de Vreemdeling. Erg mooi. De musical van kikker ook vaak bekeken met ontroerende muziek. Onze jongste speelt graag en wil ervaren met zijn handen. Erg mooie actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.