Bij Kikker thuis met speelset en winactie!

Het is de kikkertiendaagse en hoe leuk is het om bij kikker thuis eens binnen te kijken en zelf te kunnen spelen met kikker en zijn vrienden Rat, Haas, Beer, Eend en Varken. Misschien ben je al eens in het kinderboekenmuseum geweest en heb je de wereld van Kikker al in het groot meegemaakt. Nu kun je in het klein bij kikker thuis spelen en ook nog eens deze set winnen! 

Bij Kikker thuis

Welk kind kent het huisje van Kikker niet? Kikker heeft het fijnste huis van de hele wereld en zijn vrienden komen ook graag bij hem langs.

Het is vroeg in de ochtend en de zon schijnt. Kikker weet het zeker: het wordt een mooie dag! Samen met Beertje maakt hij zijn huis schoon, want hij verwacht zijn vriendjes. Er wordt hout gepakt voor bij de kachel, de tafel wordt gedekt want Varken heeft vast een lekkere taart gebakken en de bezem en emmer water worden buiten gezet want anders struikelen de vriendjes er nog over.

De vrienden hebben de hele dag een heerlijke dag met lekker eten en tikkertje spelen. Maar dan is het toch echt tijd om naar huis te gaan. Het boekje is uit.

Op bezoek bij Kikker thuis

bij kikker thuis

Niet getreurd! Je kunt op bezoek bij kikker thuis maar dan moet je wel even zijn huisje in elkaar zetten. Dit is met de hulp van een volwassene zo gedaan. Er zit geen beschrijving bij maar dat is niet nodig. Al hield ik zelf wel 1 voetstukje over, maar die zit er vast voor reserve in. ( want ik kan niet ontdekken waar hij moet haha).

Bij de set zitten losse figuurtjes van Kikker en zijn vriendjes zodat kinderen de verhaaltjes na kunnen spelen. Zo werden de bezem en de emmer ook echt buiten het huis gezet en de voorraad hout moest ook buiten staan van de kinderen.

Wat vinden wij er van?

bij kikker thuis

Van mij mag hier een hele lijn van komen met van elk dier zijn eigen huisje en de vijver en het bos erbij. Super leuk!! Alle kinderen hier zijn fan van de boekjes van Kikker en het flapjesboek is daarmee de absolute favoriet. Het huis van kikker is dan ook zeer welkom en ik hoop dat Max Velthuijs deze lijn dan ook verder gaat uitbreiden.

Win bij kikker thuis en speelset

Van Uitgeverij Leopold mag ik een speelset met boek weggeven aan een van mijn volgers.

Wat mag je hiervoor doen?

  • Laat hieronder weten wat jouw favoriete boek van Kikker is
  • Voor wie je mee doet
  • Laat een geldig emailadres achter zodat ik contact met je op kan nemen
  • Volg MamaScrapelle op Facebook en/of Instagram en/of Twitter
  • Liken en delen is niet verplicht maar vind ik wel super lief
  • Meedoen kan tot tweede paasdag
  • Winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt bekend gemaakt op de winnaars pagina.

Specificaties

Auteur:         Max Velthuijs

Uitgeverij:    Leopold

ISBN:              9789025874667

Prijs:               Bij Kikker thuis (boek en speelset) voor €12.99 o.a. te koop bij Bol via mijn affiliatelink

Pagina’s:       24 pagina’s

Datum:          Verschenen in maart 2018

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!