Bierboek leven in de brouwerij review en winactie

Heb jij ook zo’n moeite met een cadeau te verzinnen voor de kerst voor je man/ vader/ vriend/ broer/ zwager noem maar op? Dan wil ik je het bierboek bij deze aanraden!

Bierboek

bierboek

Het bierboek is een boek over bier. Ja dat was niet zo moeilijk te raden natuurlijk. Er zijn bijna geen mannen in mijn omgeving die geen bier drinken. Vandaar dat ik bedacht had om hier een review exemplaar van aan te vragen. Eens even kijken of het voor mijn 99% vrouwelijke lezers een goede tip was om cadeau te doen!

Maar wat staat er nu allemaal in het bierboek?

Leren over bier

bierboek

In het bierboek staat natuurlijk van alles over bier. Je vindt er informatie over de schuimkraag bijvoorbeeld! Dat gene waar mannen altijd grapjes over maken of het wel 2 vingers is 😉

Verschillende bierglazen

bierboek

Naast dat je bier uit het bierflesje kunt drinken, lekker op zijn student noem ik dat, kun je bier uit heel veel verschillende bierglazen drinken. Welk glas bij welk biertje hoort is vaak ook verschillend per soort bier.

Soorten bier

bierboek

Er zijn heel veel verschillende soorten bier. Alles hierover kun je terug vinden in dit leerzame bierboek. Niet alleen een leuk cadeau voor een oudere man, maar ook voor een jongeman die op kamers gaat bijvoorbeeld en zich goed verstaanbaar wil maken in de kroeg 😉

Ontwerp je eigen bier

bierboek

De krijger wordt ook gestimuleerd om te fantaseren over zijn eigen biertje en kan zelfs een etiket zelf ontwerpen! ( ja er mag geschreven worden in dit boek )

Recepten met bier

bierboek

Er staan ook allerlei recepten met bier in het bierboek.

bierboek

Zo wist ik niet eens dat je stoofpeertjes ook met bier kunt maken!! Ik dacht echt dat je stoofpeertjes altijd met wijn maakte. Domme ik…

Bierspel

bierboek

En er staat zelfs een bierspel in het bierboek.

Schrijver: Floor van Dinteren

Uitgeverij: Image Books™, Veghel

Winnen!!!

Jij maakt kans op een exemplaar van dit boek!

Wat je hier voor moet doen?

Het wordt een korte winactie! Donderdagavond neem ik contact op met de winnaar zodat het cadeau vrijdag nog met de post mee kan!

Disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk:

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

6 Responses

  1. Oooooh, wat een goed cadeau-idee! Dat zal mijn man, en met hem vaders, broers en zwagers erg leuk vinden om te krijgen!!

    Enne… ik ook, om mijn man er mee te verrassen natuurlijk!! 🙂

  2. ik doe mee voor mijn schoonbroer die tweede kerstdag jarig is en hiermee zeker indruk maakt op zijn vrienden 😀

  3. Wat een timing deze winactie! Ik zoek nog een kerstcadeau voor mijn man. Sinds dit jaar heeft hij zich fanatiek op het bierbrouwen gestort, zijn nieuwe hobby. Dit boek zal hij zeker leuk vinden!

  4. Wat een super leuke winactie. Ik doe graag mee als cadeau voor mijn man die 5 januari jarig is. Het is altijd moeilijk om zo vlak na de feestdagen een uniek cadeau te verzinnen en ik wilde de kerst afwachten dit jaar om daarna wat te bedenken. Maar met dit boek hoeft dat helemaal niet meer. Fingers crossed en jij alvast fijne feestdagen en een goed uiteinde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.