Bewaarboek voor tekeningen

In de kleuterklassen en in groep 3 is het vaak raak. Je krijgt een tas met cadeautjes mee naar huis. Vol met tekeningen die je spruit heeft gemaakt voor mama papa opa oma en nog meer mensen. Een bewaarboek voor tekeningen dat is handig zeg! Dit is de oplossing voor de onophoudelijke stroom aan kunstwerkjes die dochterlief van school mee naar huis neemt. Dat leek mij een super fijn boek om te hebben

Bewaarboek voor tekeningen

bewaarboek voor tekeningen

Dit handige grote bewaarboek voor tekeningen is groter dan een A4, zodat je eventueel ook tekeningen van school erin kan plakken om ze te bewaren voor later. Maar nog leuker is het dan dit boek vol prachtige kaders staat die uitnodigen om te tekenen in het boek zelf. Of je kan natuurlijk ook schilderen of kleuren of stickers plakken. De kinderen kunnen hun creativiteit voldoende kwijt in dit boek en het is een mooi naslagwerk om de tekenvooruitgang van kinderen in bij te houden.

Wat je ook nog kan doen is foto’s maken van de mooiste tekeningen en deze foto’s in het boek plakken als je een kind hebt die overproductie draait.

Kindertijd vol tekeningen

Liesbeth Talboom en Liesbeth Haesevoets zorgen met dit bewaarboek voor tekeningen dat op een eenvoudige manier een kindertijd vol tekeningen kunt bewaren.

Schrijf vooral de datum erbij en wat er op de tekeningen staat. Leuk om een groeiend tekentalent te volgen.

In het bewaarboek voor tekeningen staan ook inspirerende vragen waar je kind antwoord op kan geven en er staan tekenopdrachten in, Want elke kunstenaar heeft wel eens inspiratie nodig.

Auteur: Liesbeth Talboom & Liesbeth Haesevoets | Co-auteur: Mama Baas  | Uitgever: Lannoo | 9789401459204  | 40 pagina’s | februari 2019 | meer informatie vind je hier

disclaimer
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

4 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.