Beha’s shoppen bij de Hunkemöller. met een maatje meer

Ik kreeg voor mijn verjaardag cadeaubonnen en ging beha’s shoppen bij de Hunkemöller. Velen weten wel dat ik een maatje meer heb. De laatste jaren is dit maatje meer nog een maatje meer geworden helaas. Zo ging ook mijn cup maat en omvang maat omhoog.   

Beha’s shoppen bij de Hunkemöller

beha's shoppen bij de Hunkemöller.

Omdat de laatste tijd al mijn beha’s besloten genoeg  gedragen te zijn en de beugels knapten of zo irritant in mijn oksel gingen prikken besloot ik een paar weken geleden al wat nieuwe beha’s online te bestellen.

Super handig dat dat bij steeds meer winkels kan trouwens. Zo ook bij de Hunkemöller.

Omdat ik twijfelde aan mijn nieuwe maat (Droeg al jaren 95D maar had het idee dat dit niet meer juist was),  besloot ik wat 95D 100D en 95E te bestellen. Ik bestel overigens altijd niet voorgevormde cups want ik heb het niet nodig dat ze nog groter worden of nog meer de lucht in gaan of plat worden gedrukt. Mijn dames staan er prachtig bij 😉

Op mijn gemak thuis passen en er konden er veel retour helaas. Ik besloot maar om naar de winkel te gaan.

Online bestellen versus de winkel

beha's shoppen bij de Hunkemöller.

Dat deed ik dus vanavond op koopavond. Dochterlief bij oma dus alle tijd om rustig te bekijken wat er eventueel nog voor me bijzat. Ik had voor mijn verjaardag twee cadeaubonnen gehad van vriendinnen en ik had wat Passion Points gespaard dus kon lekker los gaan in de winkel met mijn retouren er ook nog eens bij. Passion Points is trouwens het spaarsysteem van de Hunkemöller. Bij elke euro die je besteed krijg je 10 Passion Points.

Afijn ik ging dus beha’s shoppen bij de Hunkemöller winkel in Delft in de Hoven Passage.

Een super vriendelijke dame, ik ben haar naam vergeten, hielp mij super goed. 3 beha’s kon ik in de winkel kopen, 1 beha kon via het hoofdkantoor worden besteld en 1 beha kon alleen nog maar online worden besteld. Dan had ik nog mijn retouren, waar het geld van terug op mijn rekening werd gestort, ik had saldo gespaart  met mijn Passion Points en ik had natuurlijk nog mijn twee cadeaubonnen. Ze had nog nooit zo’n ingewikkelde bon gehad.

Maatje meer is niet handig!

beha's shoppen bij de Hunkemöller.

Nu denk je zo die is goed geslaagd zeg! Maar om eerlijk te zeggen. Nee zo voelde het niet. beha’s shoppen bij de Hunkemöller met een maatje meer is eigenlijk helemaal geen feestje meer. In elk geval niet bij de niet voorgevormde cups. Want sommige gaan maar tot 95D en niet tot 100D. Dat is per kleur ook nog eens anders en dus zeer verwarrend.

Gelukkig was het rustig in de winkel en nam de verkoopster alle tijd om alles voor mij op te zoeken zowel bij het hoofdkantoor als online.

Omdat ik maandag een afspraak heb bij een sportschool voor een intake wilde ik ook graag een sportbeha kopen. Maar helaas! Dat ging hem echt niet worden want die gaan maar tot maat 85! Dus mede maatje meer genoten.. wil je wat aan je figuur doen dan moet je niet bij de Hunkemöller zijn voor een sportbeha! Die promoten dat absoluut niet. Ik ga nu op zoek naar een winkel die wel meedenken met de vrouwen met een maatje meer die ook fanatiek willen sporten zonder irritante beugels die je dan echt niet wil dragen!

Ik ben benieuwd hoe jullie het beha’s shoppen bij de Hunkemöller ervaren. Zijn er onder mijn volgers ook dames met een maatje meer? Waar shoppen jullie met succes voor je beha’s? En hebben jullie tips waar ik sportbeha’s kan kopen? 100D alstublieft, dank u wel 🙂

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

1 Response

  1. Ik ben ook een dame met een maatje meer en cupmaat 90D en hou ook niet van voorgevormd. Idd lastig om bij Hunkemöller bh’s te kopen. Vaak laat de kwaliteit te over omdat onze borsten toch wel iets zwaarder zijn. Ik hou dan ook van brede schouderbanden in mijn bh’s en die bied Hunkemöller niet altijd. Koop eigenlijk al jaren Prima Donna bh’s bij bijenkorf of Groots in oud Rijswijk. Passen zeer goed maar kosten ook best wat.
    Wellicht dat Groots ook sportbh’s verkoopt maar dat weet ik eigenlijk niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.