Back to School tips en korting

Een van de challenges van de Mamachallenge is de Back to school tips. Onze dochter heeft nog niet de leeftijd dat ze naar school gaat. Ook zal ze niet naar een peuterspeelzaal gaan omdat ik haar thuis voldoende kan stimuleren in haar ontwikkeling en ook met thema’s werk en veel knutsel. Wel gaan we na de zomervakantie bij een aantal basisscholen in de buurt kijken. Dan gaat ze er dus wel wat van meemaken :-

Schoolspullen

Vroeger, toen ik nog jong was, mochten wij altijd bij de V&D nieuwe spullen uitzoeken voor school. Kaftpapier, schriften, multomap en natuurlijk een leuke agenda. Het lijkt wel of er elk jaar meer keuze komt en elk jaar wordt alles leuker en leuker. Soms baal ik er van dat ik voor mijn werk een grote familieagenda nodig heb en voor ons thuis de agenda digitaal is. Soms koop ik wel eens een agenda om er gewoon een soort dagboekje in bij te houden met leuke dingen die we gedaan hebben. Het is in elk geval altijd erg leuk als je leuke schoolspullen hebt om mee te nemen of om thuis je spullen leuk in te bewaren.

Mijn back to school tip is: Ga eens ergens anders shoppen dan bij de V&D of de Action. Ga op zoek naar leuke webwinkels met unieke producten zodat je kids echt de show stelen op school.

Gave Webwinkel

De webwinkel Mijn Gekkegeit heeft een heel groot assortiment met allerlei creatieve producten en speelgoed die geweldig zijn voor jong tot oud. Denk aan allerlei leuke tapes om schriften mee te versieren of leuk in te pakken. Een groot assortiment voor knutselen, kleuren en tekenen. Super stoere producten van Tyrrell Katz. gave lunchtrommels van Blafre. En voor die grote peuters die nog niet naar school gaan, maar die je ook wat leuks wilt geven is er ook genoeg te vinden.

Kadootjes worden super leuk verpakt met een gaaf vloeipapier erom heen waar je zelf ook nog weer wat creatiefs mee kan doen. En aan de reacties op haar gastenboek te zien, en ook met eigen ervaring worden de pakketjes super snel verzonden!

Zelf werden dochterlief en ik verrast met een leuk verrassing pakketje om uit te proberen.

verrassing gekke geit
een vraag per dag

Het boek ken ik toevallig en vind ik heel leuk om bij te houden. 5 jaar lang elke dag een vraag invullen. Een dagboek van jezelf en gezin om later na te lezen met vragen als: Wat stopte je vandaag in de lunchbox van je kind en wat had je vandaag anders kunnen doen?

Dochterlief kreeg een kartonnen verhaal van de 3 biggetjes en de wolf om zelf te kleuren en in elkaar te zetten. Het moest gelijk uitgepakt en ingekleurd worden. De stiften zijn erg fijn in gebruik met een dikke punt. Gelijk een goede test of de stift goed te verwijderen is met lotiondoekjes en dat is zo! De komende tijd zijn wij dus zoet om alles te kleuren en in elkaar te zetten om er mee te kunnen spelen. Leuk!

calafant
aan de slag
stiften
Disclaimer
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

10 Responses

  1. Wat een leuke spulletjes! Mijn winactie van Orange Rebel heeft sinds gisteravond een winnaar, maar ik heb nog wel een andere backtoschool winactie lopen 😉
    Ik maak heel graag kans op het vanpunttotpuntboek voor volwassenen, leuk! Tijd geleden ook 🙂

  2. Wat leuk zeg!! Ik heb geliked op Facebook en instagram! Ik hou ook zo van kleuren en agenda’s!! Ik ga is lekker snuffelen op de site. Thanks voor de tips! Xxx Renate

  3. Wat een leuk kleurboek. Dat je eerst de tekening nog zelf moet maken door de punten met elkaar te verbinden vind ik vernieuwend. Weer eens wat anders.

  4. Whoeeeehoeee eindelijk eens iets voor mezelf winnen!!! Dat zou een geweldige reden zijn om af en toe een mama relax momentje te pakken! Ik heb via FB geliked!

  5. Ik heb al veel leuke dingen gehoord over dit tekenboek voor volwassenen, Dus ik ben erg nieuwsgierig geworden en zou het graag willen winnen.

    Ik heb alles geliket 🙂

  1. Pingback: Mamachallenge: bedenk leuke of gezonde tussendoortjes |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.