Babboe Max een 6 persoons bakfiets

Vol spanning heb ik vanmiddag een filmpje geupload op de facebookpagina van Babboe. Ze hadden een oproep gedaan waarin ze een gastouder zoeken die 1 jaar lang de Babboe Max wil testen! 

De Babboe Max

babboe max
Fotorechten www.babboe.nl

Wie kent de Babboe bakfietsen nu niet. Overal zie je ze rondrijden en al die jaren dat ik gastouder ben droom ik van een eigen bakfiets. Er zijn enorm veel verschillende modellen. Van klein voor 1 kindje tot wat groter voor 4 kindjes. Je hebt ze op twee wielen en op drie wielen, met elektrische ondersteuning en zonder en ga zo maar door. 21 verschillende soorten tel ik op de website en daar komt een nieuw zusje bij! De Babboe Max.

De omschrijving van de Babboe Max klinkt al geweldig. Er kunnen maar liefst 6 kindjes in! Precies het aantal wat wij als gastouder mogen hebben aan gastkindjes onder de 12 jaar ( eigen kinderen tot 10 jaar meegerekend).

De fiets heeft elektrische ondersteuning. Nog zo’n puntje wat geweldig klinkt. Hier in Delft met al die bruggen in het centrum en ook 2 als we naar de geiten en kippen gaan is dat wel een must!

Met de vierlingwagen met 4 kindjes erin is het al zwaar rijden naar de geiten en kippen. Ik ga dan ook nooit met allemaal kleintjes ernaar toe maar het liefst met minstens 2 kindjes die ouder zijn dan 3 bij 5 kinderen en bij 6 kinderen is mijn dochter mee die al 4 is. Die kunnen flinke delen zelf lopen dat scheelt een hoop.

Ik zie mijzelf al fietsen door het centrum met elektrische ondersteuning! Ik schreef er zelfs al een blog over op 11 januari dit jaar.

Bij de laatste 10 !

babboe max

En nu is die bakfiets er gewoon! Een bakfiets met elektrische ondersteuning met plek voor 6 kindjes en ik zit bij de laatste 10!!!

Ja er hadden maar liefst 500 gastouders zich aangemeld en ik ben bij de 10 leukste aanmeldingen overgebleven. 1 andere gastouder die bij de laatste 10 zit ken ik ( tot nu toe want nog niet iedereen heeft zich kenbaar gemaakt van die 10).

We moesten als laatste “test” een filmpje maken waarin we uitlegden waarom ik de Babboe Max tester moest worden. Hij mocht maximaal 1 minuut duren ( door mijn aftiteling 2 seconden te lang nou dat mag niks uitmaken) en we moesten hem delen op de facebook site van Babboe met #bloggerBabboeMax en dit alles voor 12 december!

Mijn filmpje kun je hier zien. 

Gaan jullie ook keihard met mij mee duimen?? Vrijdag horen wij namelijk wie het geworden is.

Het lijkt mij zo gaaf om jullie te gaan bestoken met blogs en vlogs over de Babboe Max! Met de kindjes naar de markt, naar de bibliotheek, naar de kinderboerderij, naar de boer, naar het Delftse Hout en ga zo maar door.

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

17 Responses

  1. Heel veel succes met de wedstrijd! De bakfiets lijkt me ontzettend leuk. Gelukkig zit er een elektrische ondersteuning bij, anders lijkt het mij niet echt haalbaar om te fietsen.

  2. Ik ga ook voor je duimen, gaaf hoor. En handig die elektrische ondersteuning. Dat is geen overbodige luxe als er 6 kinderen in de bak kunnen. Toi Toi Toi

  3. Heerlijk hé! wij hebben ook een testrit gedaan met een elektrische bakfiets (niet de babboe, maargoed). Ik vond het heeeerlijk, maar iets te duur helaas ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.