Angelo Rules op Boomerang met winactie

Een tijdje geleden vertelde ik al dat dochterlief sinds kort de andere kanalen aan het ontdekken is op de televisie. Want Nick Jr. is voor kleine kindjes en ik ben al heel groot!. Naast Cartoon Network heeft dochterlief dus ook de zender Boomerang ontdekt en daarmee ook de serie van Angelo Rules.

Angelo Rules

angelo rules

Angelo Rules gaat over Angelo, een slimme 11-jarige jongen met een vlotte babbel. Met zijn uitgebreide plannen en grappige strategieën weet hij zichzelf altijd weer te redden uit problemen. Hij laat zich nooit ontmoedigen. In tegendeel, hoe groter de uitdaging, hoe groter het plan! Angelo’s slimme plannen en rebelse karakter zijn de belangrijkste wapens tegen obstakels als schoolregels en ouders. Combineer deze eigenschappen met zijn twee beste vrienden, Sherwood, de koning van logistiek en Lola, wiens enthousiasme zelfs die van Angelo kan overwinnen, en je hebt een gouden trio. Kijk en luister met aandacht, want je zou hier zomaar de juiste tips kunnen tegenkomen om precies te krijgen wat je wilt.

Herkenbaar

Ja en dat is best herkenbaar dat precies krijgen wat je wilt. Want dat vind onze eigenwijze dochter nou precies het leukste van de wereld. Als ze wat in haar hoofd heeft, dan moet het eigenlijk ook zo gebeuren. Daarmee worden soms de wildste dingen bedacht om het onmogelijke onmogelijk te maken. Best pittig af en toe, maar ook wel een geruststelling voor later. Als ze die mentaliteit en creativiteit blijft houden dan komt ze vast een heel eind 😉

Winactie Angelo Rules

Angelo Rules

Zijn er hier volgens met kinderen die Angelo Rules of gewoon Boomerang fan zijn? Ik mag dit leuke pakket weggeven met:

  • 1x Boomerang Notebook
  • 1x Boomerang Badgeset
  • 1x Boomerang magneet
  • 1x Boomerang Broodtrommel
  • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook
  • Like de foto van de winactie (delen wordt gewaardeerd)
  • laat de reactie van je kind weten waarom ze dit pakket willen winnen

Seizoen 4 van Angelo Rules is vanaf 17 juni dagelijks te zien om 16:40 uur bij Boomerang.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

5 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.