Als het allemaal even tegenzit..

Lieve lieve volgers van Mamascrapelle. De laatste weken heb ik mijn blog een beetje verwaarloosd. Als het allemaal even tegenzit dan is mijn gezin en mijn werk als gastouder toch even prioriteit op het bloggen wat heel normaal is. De ingeplande blogjes zijn opperdepop en nu 7 uur ‘s morgens tik ik snel deze blog voor de opvang begint.

Als het allemaal even tegenzit

Ja soms zit alles even tegen. Nou is alles wel een groot woord want ik ben nog gelukkig en lieve mensen om mij heen.. maar soms voelt het even of gewoon ALLES tegenzit.

 

Klussen in huis

De afgelopen maanden ben ik bijna elke vrije minuut aan het klussen geweest in mijn huis in Den Haag. Dat heeft behoorlijk wat tegenslagen gehad, maar is nu klaar! Een blog hierover volgt uiteraard nog! Nu nog wachten op huurders…

Ruim een week ziek

De afgelopen week ben ik ziek geweest. Ik heb zoveel mogelijk doorgewerkt met mijn werk als gastouder maar in de avonden lag ik voor pampus op de bank niet meer tot staat om ook maar iets te doen. Hierdoor zijn de blogjes op! Ik heb ook nog een ontstoken oog erbij nu en zit nu lekker aan een AB kuurtje om snel weer op te krabbelen.. komt ook wel weer goed!

Dochter ogentest Consultatie Bureau

Dochterlief had een tijdje geleden haar ogentest op het consultatie bureau en deze ging niet goed helaas. Hiervoor zijn wij gisteren naar het ziekenhuis geweest bij de oogarts en helaas ziet ze met beide ogen niet zoals het zou moeten op deze leeftijd.. dus we gaan op brillenjacht!

alle vier op een rij de seizoenen met karel

Leuke vooruitzichten

Uiteraard zijn er ook leuke vooruitzichten.

Zo lopen er super leuke samenwerkingen waar ik hopelijk dit weekend heel wat blogjes over kan schrijven. Sommige staan al in een concept versie en foto’s zijn al gemaakt.

Zo komt er onder andere een winactie met sweeps en mynametags.

Er komen nog leuke prentenboeken voorbij, leuke knutselactiviteiten voor de zomer, tips voor kraamvisite, en speelgoed wat ik de laatste maanden heb besteld met andere gastouders en waar de kinderen super enthousiast over zijn. En nog wat uitstapjes die wij hebben gemaakt waar ik echt wat over moet gaan schrijven!

vuurwerk kijken

Vanavond gaan wij hopelijk weer naar het vuurwerkfestival in Scheveningen .

Hou nog even vol dus! Ik ga zo snel mogelijk weer bloggen!

Heel veel liefs,

Ellen

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

  1. Ik ga volgend weekend naar het vuurwerkfestival, dan zitten we een weekendje in Scheveningen ­čÖé
    Veel plezier alvast en ben benieuwd wat er gaat komen hier allemaal..

  2. Beterschap Ellen! Zal even wennen zijn een brillenkind maar je hebt hele leuke modellen hoor. Mijn jongste kreeg kort na haar 1e verjaardag een bril en het staat zo wijs. Nu is ze 4 en zijn we er aan gewend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.