Aiymes Duurzaam Design, handgemaakt met liefde

Aiymes Duurzaam Design is een website waar ik van ben gaan houden. In de jungle van toffe webshopjes, duurzame producten en unieke items is het soms even zoeken. Heel leuk dat er een steeds groter aanbod komt, maar daardoor is het ook wel echt speuren soms. Waar de 1 echt wel onrealistische prijzen vraagt, althans voor mijn portemonnee, en de ander net niet bied wat ik tof vind. Zo geslaagd voel ik me altijd bij Aiymes.

Aiymes Duurzaam Design

Ik ben een groene en bewuste mama. Dat betekend voor mij dat ik bewuste keuzes maak en nadenk over aankopen. Dat wil niet zeggen dat ik altijd het juiste kies. Ik ben ook bij grote warenhuizen te vinden. Maar in het algemeen word ik wel echt blij van duurzame items. Je weet dat de maker eerlijk betaald wordt en dat de producten en productieproces geen schadelijke sporen achterlaten tijdens het vervaardigen van jouw product.

Design ben ik ook gek op. Dit is een ruim begrip natuurlijk en wordt vaak in 1 adem met duur genoemd. Dat hoeft helemaal niet. Design betekend dat iemand een product ontworpen heeft met oog op verschillende dingen zoals bij Aiymes Duurzaam Design. Uiterlijk, functionaliteit en gebruik bijvoorbeeld. Dat er echt gekeken wordt naar wat er gemaakt wordt en daar wordt zorg aan besteed. Niet produceren voor massaverkoop, maar maken vanuit liefde.

foto in hout

Dat beide komt samen bij Aiymes Duurzaam Design en is ook nog eens prima betaalbaar! Het aanbod wordt steeds groter en via social media kan je goed volgen wat er allemaal speelt. Amy is het gezicht en hart achter Aiymes. Haar materialen zijn allemaal duurzaam en elk product vervaardigd ze zelf. Ze heeft een lasersnijder en daarmee maakt ze toffe creaties. Een leuk weetje is dat haar lasersnijder van stroom wordt voorzien opgewekt door zonnepanelen.

Cadeautips

DIY vaderdag hart met Aiymes Duurzaam Design

Ben je op zoek naar een cadeau voor een ander of jezelf? Bij Aiymes Duurzaam Design slaag je zeker. Wat dacht je van een foto op hout laten laseren? Dit kan op verschillende formaten. Of een eigen tekst en tekening op een hartje laten laseren? Dit heb ik voor aankomende Vaderdag als cadeau. Mijn oudste dochter had wat getekend en ik heb een tekst geschreven en dit samen komt op een houten hartje te staan.

Aiymes Duurzaam Design

Maar er is meer! Veel meer. Wat dacht je van grafische design vaasjes van hout en glas? Ik hou ervan. En leuke 3D figuren. Ook kan je toffe unieke leren producten vinden bij Aiymes Duurzaam Design. Ik heb een mooi leren bakje, ook voor Vaderdag, en heb gekozen voor kruis stiksels. Hierin ga ik snoepsleutels doen en als die op zijn kan het als sleutel bakje dienen.

Lampen, skyline kaarten en kaarsenhouders vind je ook in de webshop, evenals maatwerk mogelijkheden. Dus ben je opzoek naar een uniek en tof cadeau wat ook nog eens duurzaam is en van Nederlandse bodem komt? Aiymes Duurzaam Design is the place to be!

Website Aiymes Duurzaam Design vind je hier

Mijn favoriete producten vind je ook terug in de vaderdagshop van Aiymes

Footer2 nieuw
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.