5 jaren dagboek voor mannen

Heb jij een man die graag dingen bijhoudt? Of misschien een vriend die nogal een grote fantasie heeft steeds? Of een broer die maar niet weet wat hij met zijn leven wil? Dan heb ik voor jouw de tip om cadeau te doen. Namelijk het 5 jaren dagboek voor mannen! Nee niet voor papa’s, ja dat mag wel, maar hoeft niet! 

5 jaren dagboek voor mannen

20161216_142140_resized

Ja nu zal het misschien een vooroordeel zijn dat mannen geen dagboek bijhouden. Maar niks is minder waar, ook mannen houden een dagboek bij. Misschien niet zo vaak, en misschien noemen ze het geen dagboek. Ze maken aantekeningen in hun agenda, bewaren kaartjes waar ze geweest zijn, en misschien verzamelen ze wel alle foto’s en filmpjes van de afgelopen jaren. En ja sommige mannen houden tekstdocumenten bij op hun pc met een echt dagboek. Een dagboek kan natuurlijk op meerdere manieren ingevuld worden.

Zelf heb ik een 5 jaren dagboek voor mama’s die ik trouw invul en inmiddels al ben aangekomen bij mijn dagen van vorig jaar. Grappig om terug te lezen en op sommige punten ook wel eens confronterend dat iets wat je wilde bereiken nog steeds niet bereikt is.

Het dagboek

In het dagboek vind je voor alle dagen in het jaar een bladzijde waar verschillende soorten vragen en opdrachten staan. Er is genoeg ruimte voor 5 jaren om de antwoorden in te vullen.

 

5 jaren dagboek voor mannen

Soms wordt er gewoon een vraag gesteld, een andere keer moeten de mannen wat tekenen en weer een andere dag moeten ze een opdracht uit voeren.

 

5 jaren dagboek voor mannen  5 jaren dagboek voor mannen

Zo blijft het voor elke type man leuk om dit 5 jaren dagboek voor mannen in te vullen. En natuurlijk om terug te lezen.

5 jaren dagboek voor mannen

Ach en weet je een vraag niet te antwoorden dan laat je hem leeg, of je schrijft iets totaal anders op. Het is je eigen boek en je hoeft het natuurlijk met niemand te delen!

5 jaren dagboek voor mannen

Misschien heb je wel elk jaar een andere vrouw waar je graag een beschuitje mee zou willen eten, of teken je jezelf graag anders.

Alles mag en niks moet. De vragen en opdrachten zijn grappig en gevarieerd.

Voor €14,95 kun je dit boek van Uitgeverij Image Books online kopen bij een paar webwinkels.

Disclaimer

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.