35ste verjaardag vieren ja of nee?

Het is zover. Ik ben vandaag 35 jaar geworden. Vorig jaar vierde ik het niet en ik twijfelde dit jaar heel erg of ik mijn 35ste verjaardag vieren zou. Ik besloot van wel, maar het klussen in de woning vreet zoveel energie dat ik op het laatste moment toch mijn verjaardag afblies. Maar stiekem hebben we het toch een klein beetje gevierd.. 

35ste verjaardag vieren

Sja 35.. dat is het begin van het einde. Het getal gaat nu hard naar de 40. Zo’n magische grens voor vrouwen met een kinderwens. Wil je er nog 1 of 2 dan is 35 echt het moment om er nog vaart achter te zetten omdat moeder natuur er anders vanzelf mee stopt…

Racen op Zandvoort

Vorig jaar vierde ik het niet en riep ik tegen manlief dat ik voor mijn 35ste verjaardag wilde racen op Zandvoort. Ik ben nogal een snelheidsduivel, maar in Nederland mag je niet zo hard rijden. Sommige mensen vinden 130 km/h hard genoeg, ikke niet! haha Mijn zwager wilde wel mee om ook te racen. Hij wordt dit jaar ook nog 35.

Maar puntje bij paaltje krabbelde ik toch maar terug. Wat als er wat zou gebeuren nu ik moeder ben denk ik toch anders over zulk soort dingen. Dus leek het mij niet meer verstandig.

Giant Whales in Omniversum

Omniversum Giant Whales

Samen met manlief ging ik voor mijn 35ste verjaardag naar Giant Whales in het Omniversum. Deze voorstelling duurt 40 minuten en gaat over bultrugwalvissen. Deze bijzondere walvissen reizen de hele wereld rond en maken heel vaak gigantische sprongen in het water. Wat heel bijzonder is, is dat ze zingen! Tijdens de voorstelling krijg je prachtige beelden te zien van Alaska, Hawaii en Tonga. Op het mega scherm van het Omniversum is dit prachtig om te zien. Ook krijg je wat beelden te zien uit de jachttijd op walvissen. Gelukkig zijn deze beelden snel voorbij en zie je niet echt bloedige dingen waardoor de film voor alle leeftijden geschikt is.

Er komen ook prachtige beelden voorbij over een gezamenlijke jachtactie van de bultrugwalvissen en de 40 minuten vliegen voorbij! Prachtige film en zeker het bezoeken waard.

Omniversum Giant Whales

 

Uit eten bij Taveerne de Resident

Hierna nam manlief mij mee uit eten naar Taveerne de Resident. Daar hebben ze echt de heerlijkste spareribs! ( Al wil broertjelief graag een competitie aan met Hoender en Hop op de Grote Markt).

Taveerne de Resident Black Angus Burger de Resident

De Resident heeft sinds kort ook een Black Angus Burger op de kaart staan. Met een rode peper bovenop voor als je van net iets pittiger lust. Manlief heeft zitten smullen! 1000 keer beter dan de Black Angus Burger die de gouden bogen nu op de kaart hebben staan.

Ontbijten bij Twins

Van de ontbijtbonnen die wij met vaderdag hadden gekregen zijn wij vanmorgen op mijn echte verjaardag lekker wezen ontbijten op het strand in Scheveningen. Mijn moeder was als verrassing ook mee. Iets wat ik totaal niet had verwacht omdat ze moest werken.

35ste verjaardag vieren

35ste verjaardag vieren met de gastkindjes

Uiteraard ga ik deze week mijn verjaardag nog vieren met de gastkindjes. Het wordt heerlijk weer dus een ijsje eten hoort er sowieso bij en natuurlijk gaan wij nog veel meer leuke dingen doen als muziek maken, verkleden, wat lekkers eten bij de boterham en nog veel meer!

ANDRÉ RIEU’S 2016 MAASTRICHT CONCERT

Binnenkort ga ik met manlief en mijn moeder naar André Rieu’s zomer concert in de bioscoop. Daar hebben wij heel veel zin in en is ook nog voor onze verjaardagen.

Vrienden en Familie

Voor vrienden en familie dit jaar dus geen feestje, maar dat gaan we volgend jaar anders doen. Dan moeten de verjaardagen gewoon gevierd worden want manlief wordt dan 40!

Sowieso ga ik met groepjes vriendinnen onze verjaardagen nog wel vieren in een gezellig restaurantje rustig zonder kinderen. Eigenlijk zijn al deze kleine uitjes nog veel leuker als je hele woonkamer vol met visite hebben.

Vier jij je verjaardag nog?

Disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk:

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

3 Responses

  1. Nog van harte gefeliciteerd! Ik denk dat ik dit jaar (34) voor het eerst mijn verjaardag niet meer vier, omdat het niet meer de wilde feestjes van vroeger zijn en ik niet zoveel aan kringverjaardagen vind. Dan ga ik idd liever iets leuks doen of lekker eten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.