1 april Paashop, hop je mee met 45 winacties?

Ja het is echt 1 april en nee ik maak geen grap. Je kunt echt meedoen met 45 winacties! Het is namelijk weer tijd voor een mamabloggershop. De 1 april paashop waar 45 mamabloggers uit Nederland en België aan mee doen. Ik leg je alles even uit en stel mijzelf even voor 🙂 

Paashop Bloghop

paashop

Een Bloghop is een hop langs allemaal leuke mamablogs. Je wordt via een andere blogger doorgestuurd naar weer een andere en iedereen verwijst ook naar zijn voorganger. Je kunt dus als het ware een treintje volgen en zelf bepalen of je vooruit of achteruit gaat.

Wel raad ik je aan als je tussendoor uitstapt om op dezelfde halte ( mamablog) weer in te stappen zodat je geen enkele winactie mist. Want je maakt maar liefst 45 kans op een leuke prijs en dat op 1 april!

Eerder deed ik al mee met de Sinterklaas hop , met de herfsthop en met de mamabloggerdag. Stuk voor stuk leuke hops waar ik zelf ook leuke mamablogs ben tegengekomen die mij eerder niet zo waren opgevallen.

Mamavantweeblog

Je bent nu misschien wel binnengekomen bij mij via de blog van Charlene: Mamavantweeblog Zoals de naam van de blog al zegt mama van 2 kinderen. Ze heeft leuke interieurblogs en zelfs een leuke DIY over een stoel make over!

Je maakt kans op een leuke mand.

mand

MamaScrapelle

Stap je nu in via mijn blog, dan ken je mij en/of mijn blog waarschijnlijk al.

Voor de nieuwe bezoekers die mijn blog nog niet kenden: Welkom op deze creatieve mamablog!

mamascrapelle
Foto genomen door dochterlief

Ik ben getrouwd (2011) en samen hebben wij een lieve dochter (2013).

In het dagelijkse leven ben ik 4 dagen gastouder van kinderen tussen de 0-4 jaar en af en toe heb ik ook wat oudere kindjes. Ik vind dit super leuk om te doen en mijn dochter van 4 jaar vindt het ook altijd erg gezellig als haar vriendinnetjes en vriendjes weer komen spelen. Nu zijn de tijden alleen anders geworden want ze gaat nu naar school en wordt 4 dagen per week opgehaald door haar kleine vriendjes en vriendinnetjes.

Ik ben vrij creatief en doe vaak leuke thema’smet de kinderen. Hier blog ik dan ook regelmatig over.

sensopatisch spel piraten

Ook vind ik het erg leuk om boeken voor te lezen. Ik probeer elke 3 weken naar de bibliotheek te gaan om nieuwe boeken uit te zoeken en ik ontvang regelmatig leuke reviewexemplaren om uit te proberen op de kinderen.

Saar in de lente

Regelmatig heb ik leuke winacties op mijn blog staan.En natuurlijk blog ik regelmatig over leuke uitstapjes die wij maken.

Piraten poppen winnen

piratenpoppen

Je kunt bij mij supergave Piraten figuren winnen van Le Toy Van BK01 ter waarde van €21,15 . Deze 3 stoere houten poppen mogen niet ontbreken in een stoer poppenhuis of een piratenschip!

Deze prijs voor de paashop wordt mogelijk gemaakt door Fairtoys, die vandaag hun 7 jarig bestaan vieren van hun fysieke winkel. Ja ook dit is geen 1 april grap. Ze hebben een hele leuke (online) winkel waar je voor van alles terecht kunt. Van houten speelgoed, tot spellen Lifestyle en kleding. De moeite waard om eens te kijken in elk geval!

Actievoorwaarden

 • Laat hieronder een reactie achter waarom jij het leuk vindt om mee te doen en wie weet win jij deze stoere houten piraten poppen.
 • Liken & Delen van deze blog wordt zeer gewaardeerd!
 • Wil je mij blijven volgen op mijn blog leuk! Je kunt mij ook volgen op Facebook, Twitter Instagram en Pinterest.

Ik maak de winnaar eerste paasdag bekend op Facebook!

Moonoloog

Heb je meegedaan? Dan gaat de paashop nu door naar Monique met haar blog moonoloog. Monique is mama van 2 kinderen en schrijft dagelijks over alles wat ze meemaakt en blij van wordt.  Ze schrijft vooral interessante blogs over het moederschap en baby & kind.

Bij Monique maak je kans op 25 euro shoptegoed op een sieraad van Names4ever.nl Een hele leuke webshop voor gepersonaliseerde moeder en dochter sieraden.

Ik heb hier zelf ook een mooie ketting mogen bestellen en daar komt dus binnenkort zeker een review over!

Heel veel plezier deze dagen met deze paashop. Ik hoop dat je als een vrolijke paashaasje braaf alle 45 mamabloggers langshopt en overal een nieuwsgierig kijkje neemt. Wie weet wat voor prachtige paaseieren ( uhh mamablogs dus) je ontdekt tijdens je reis!

Disclaimer

 

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

30 Responses

 1. Ik had bijna alle blogs gehad en tot nu toe zat er geen winactie voor mij bij. Maar dit vind ik dan wel weer heel erg leuk! Mijn zoontje is nu nog een beetje jong, maar gaat dit straks natuurlijk wel erg leuk vinden. Ik volg je al en heb je tweet geretweet.
  Liefs

 2. Hop hop, ik hop mee, de Paashaas brengt hopelijk iets moois voor ons mee??

  Wat zijn dit leuke popjes! Mijn zoon speelt regelmatig (stiekem) met het poppenhuis van zijn grote zus. De popjes en meubels zijn erg roze dus een paar stoere mannen in het huis zou zeker niet misstaan….

 3. Wat een leuke prijs Ellen! Ik sla dit keer over want Mila is niet zo into piraten (al vind ik het bijzonder leuk). Leuk je op de Negenmaandenbeurs weer eens gezien te hebben. Tot de volgende keer!

 4. Wat een leuke poppen. Mijn zoon is gek van piraten en kapitein Haak. Hij zou dit dan ook geweldig vinden. Ik doe graag mee! Succes met de paashop!

 5. Jaa ik doe super graag mee! Ik ben overblijfjuf voor groep 1 en 2, wat zullen mijn kleutertjes dit fantastisch vinden

 6. Op school hebben ze een piratenboot, maar de popjes zijn helaas gesneuveld. Nu spelen ze er met de ridders op, maar dat is natuurlijk niet hetzelfde. Deze popjes zouden dus heel wat kleuters uren plezier laten beleven!

 7. Wat een leuke actie. Ik doe graag mee; onze kids zouden hier heerlijk mee kunnen spelen. Ik hop nu weer door in deze paashop. Fijne zonnige dag gewenst! Liefs melissa

 8. Wat een leuke popjes te winnen met deze Paashop.
  Mijn kleinzoon is van de piraten, zoals Piet piraat.
  Hij gaat zeker uit zijn dak als hij deze stoere piraatjes ziet.
  Ik volg je op Bloglovin, maar heb geen Facebook.
  Graag zou ik meedoen.
  Ik wens je een fijne Pasen en hopperdehop weer door.

 9. mijn zoontje speelt uren met het poppenhuis van zijn zusje. het poppen gezin heeft al vele spannende avonturen beleefd. tijd voor een echt piratenavontuur

 10. Ik doe graag mee, omdat ik vroeger ook van die houten popjes had voor in het poppenhuis. Dat waren ‘gewone’ popjes, geen poppen met een thema om het maar zo te noemen, zoals deze stoere piraten. Ik vind ze echt erg leuk! Ik heb laatst de popjes die van mij waren te voorschijn gehaald bij mijn moeders zolder en de kids spelen er erg leuk mee. Het zou super tof zijn als ze de popjes familie mogen uitbreiden met piraten. Ik ben erg benieuwd wat voor nieuwe verhalen de poppen dan meemaken in het poppenhuis :)

  Ik volg je op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.