1 april Paashop, hop je mee met 45 winacties?

Ja het is echt 1 april en nee ik maak geen grap. Je kunt echt meedoen met 45 winacties! Het is namelijk weer tijd voor een mamabloggershop. De 1 april paashop waar 45 mamabloggers uit Nederland en België aan mee doen. Ik leg je alles even uit en stel mijzelf even voor 🙂 

Paashop Bloghop

paashop

Een Bloghop is een hop langs allemaal leuke mamablogs. Je wordt via een andere blogger doorgestuurd naar weer een andere en iedereen verwijst ook naar zijn voorganger. Je kunt dus als het ware een treintje volgen en zelf bepalen of je vooruit of achteruit gaat.

Wel raad ik je aan als je tussendoor uitstapt om op dezelfde halte ( mamablog) weer in te stappen zodat je geen enkele winactie mist. Want je maakt maar liefst 45 kans op een leuke prijs en dat op 1 april!

Eerder deed ik al mee met de Sinterklaas hop , met de herfsthop en met de mamabloggerdag. Stuk voor stuk leuke hops waar ik zelf ook leuke mamablogs ben tegengekomen die mij eerder niet zo waren opgevallen.

Mamavantweeblog

Je bent nu misschien wel binnengekomen bij mij via de blog van Charlene: Mamavantweeblog Zoals de naam van de blog al zegt mama van 2 kinderen. Ze heeft leuke interieurblogs en zelfs een leuke DIY over een stoel make over!

Je maakt kans op een leuke mand.

mand

MamaScrapelle

Stap je nu in via mijn blog, dan ken je mij en/of mijn blog waarschijnlijk al.

Voor de nieuwe bezoekers die mijn blog nog niet kenden: Welkom op deze creatieve mamablog!

mamascrapelle
Foto genomen door dochterlief

Ik ben getrouwd (2011) en samen hebben wij een lieve dochter (2013).

In het dagelijkse leven ben ik 4 dagen gastouder van kinderen tussen de 0-4 jaar en af en toe heb ik ook wat oudere kindjes. Ik vind dit super leuk om te doen en mijn dochter van 4 jaar vindt het ook altijd erg gezellig als haar vriendinnetjes en vriendjes weer komen spelen. Nu zijn de tijden alleen anders geworden want ze gaat nu naar school en wordt 4 dagen per week opgehaald door haar kleine vriendjes en vriendinnetjes.

Ik ben vrij creatief en doe vaak leuke thema’smet de kinderen. Hier blog ik dan ook regelmatig over.

sensopatisch spel piraten

Ook vind ik het erg leuk om boeken voor te lezen. Ik probeer elke 3 weken naar de bibliotheek te gaan om nieuwe boeken uit te zoeken en ik ontvang regelmatig leuke reviewexemplaren om uit te proberen op de kinderen.

Saar in de lente

Regelmatig heb ik leuke winacties op mijn blog staan.En natuurlijk blog ik regelmatig over leuke uitstapjes die wij maken.

Piraten poppen winnen

piratenpoppen

Je kunt bij mij supergave Piraten figuren winnen van Le Toy Van BK01 ter waarde van €21,15 . Deze 3 stoere houten poppen mogen niet ontbreken in een stoer poppenhuis of een piratenschip!

Deze prijs voor de paashop wordt mogelijk gemaakt door Fairtoys, die vandaag hun 7 jarig bestaan vieren van hun fysieke winkel. Ja ook dit is geen 1 april grap. Ze hebben een hele leuke (online) winkel waar je voor van alles terecht kunt. Van houten speelgoed, tot spellen Lifestyle en kleding. De moeite waard om eens te kijken in elk geval!

Actievoorwaarden

  • Laat hieronder een reactie achter waarom jij het leuk vindt om mee te doen en wie weet win jij deze stoere houten piraten poppen.
  • Liken & Delen van deze blog wordt zeer gewaardeerd!
  • Wil je mij blijven volgen op mijn blog leuk! Je kunt mij ook volgen op Facebook, Twitter Instagram en Pinterest.

Ik maak de winnaar eerste paasdag bekend op Facebook!

Moonoloog

Heb je meegedaan? Dan gaat de paashop nu door naar Monique met haar blog moonoloog. Monique is mama van 2 kinderen en schrijft dagelijks over alles wat ze meemaakt en blij van wordt.  Ze schrijft vooral interessante blogs over het moederschap en baby & kind.

Bij Monique maak je kans op 25 euro shoptegoed op een sieraad van Names4ever.nl Een hele leuke webshop voor gepersonaliseerde moeder en dochter sieraden.

Ik heb hier zelf ook een mooie ketting mogen bestellen en daar komt dus binnenkort zeker een review over!

Heel veel plezier deze dagen met deze paashop. Ik hoop dat je als een vrolijke paashaasje braaf alle 45 mamabloggers langshopt en overal een nieuwsgierig kijkje neemt. Wie weet wat voor prachtige paaseieren ( uhh mamablogs dus) je ontdekt tijdens je reis!

Disclaimer

 

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!