Contact en samenwerken

Wat leuk dat u contact wilt maken met mij. Voor vragen, feedback of een leuk verhaal kunt u mij mailen op ellen@scrapelle.nl Ik streef ernaar om binnen 24 uur een antwoord te sturen.

Samenwerken

MamaScrapelle is een blog voor moeders, gastouders, pedagogisch medewerkers, juffen, tante’s, oma’s, vriendinnen en iedereen die het leuk vind om tips te lezen voor baby, dreumes, peuter en kleuter. Zo kunnen de lezers artikelen lezen over uitstapjes, reviews van producten, dierentuinen, vakantieparken, maar denk ook aan creatieve knutsels die je met de jonge kinderen kunt doen. Van Seizoen tot Thema alles komt voorbij.

Met een ongezouten mening en veel enthousiasme schrijf, lees, test en knutsel ik.

Wilt u een samenwerking of reclame maken dat kan onder andere op de volgende manieren:

 • Product reviews
 • Park, restaurant, evenement reviews
 • Een door u gesponsorde winactie.
 • Een banner in de sidebar.
 • Betaalde advertorial/redactioneel artikel
 • Social Media vermeldingen.
 • Aankomende beurzen met betrekking tot mijn doelgroep. (baby en kind, huishoud, vakantie, creatief) Die ik mag bezoeken en beoordelen.
 • Evenementen die ik mag bezoeken om vervolgens een review te schrijven.

In principe is er van alles mogelijk en daar komen we vast wel uit.

MamaScrapelle is actief op verschillende media

De cijfers van MamaScrapelle:

Unieke bezoekers: 3600

Twitter: 456 volgers

Facebook: 428 volgers

Instagram: 372 volgers

Pinterest: 71 volgers

Wilt u iets toe sturen?

MamaScrapelle

Adriaan Pauwstraat 35

2613 CX Delft

info@scrapelle.nl

* * Let op ik bied geen garantie dat produkten en artikelen vernoemd worden op mijn website. Wilt u zekerheid? Neem dan eerst contact met mij op. **

 1. Voorstel samenwerking met mamascrapelle.nl

  Beste heer/mevrouw,

  Mijn naam is Andrea en ik ben verantwoordelijk voor de promotie van de webshop Telefoonhoesjestore.nl. Onze webshop kenmerkt zich door een uitgebreid aanbod van meer dan 20.000 trendy telefoonhoesjes, tablethoezen en telefoonaccessoires. Wij versturen dagelijks honderden pakketjes rechtstreeks vanuit ons eigen assortiment naar tevreden klanten.

  Telefoonhoesjestore.nl is momenteel op zoek naar leuke en interessante blogs om een samenwerking mee aan te gaan. Jouw blog lijkt ons hiervoor geschikt omdat wij van mening zijn dat onze doelgroep redelijk goed overeenkomt.

  Ik zou daarom namens Telefoonhoesjestore.nl verheugd zijn om samen met mamascrapelle.nl een review of een winactie te organiseren (dit kan ook een in combinatie, afhankelijk van jouw voorkeur).

  Als tegenprestatie sturen wij graag kosteloos een testartikel naar eigen keuze op, kunnen wij het blogartikel eventueel op onze Facebookpagina (+ 3000 likes), Instagram pagina (+8000 volgers) of Twitter pagina (ca. 2000 volgers) promoten én uiteraard bij een winactie, shoptegoed of gratis artikelen naar de winnaar(s) versturen.

  Indien je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Telefoonhoesjestore.nl horen wij graag wat jouw wensen en voorkeuren zijn. Wij kunnen dan met een leuk voorstel komen voor het opzetten van de review en eventueel een winactie!

  Met vriendelijke groet,

  Andrea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *